You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dertliyim çünkü....:(

dertliyim çünkü....:(

köyün delisi
RE: dertliyim çünkü....:(
sen o seremonileri düzenle daha, sonra sedef gibi bir bela gelir bir gün başına, doğduğuna pişman eder seni, o zaman bir kaba kulak vardı bağa dediydi vay benim akılsız başım dersin :D:D

sen ne kadar gönül almaya çalışırsan bazı insanlar, yani sen küstürmediğin halde küsen insanlar, snei ne kadar iyi biri olarak değil, ne kadar kişiliksiz biri olarak görürler (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
iyice dertlendirdin beni ne yapayım sedef gibi bi bela bekliyorum heralde değişmiyo ki huyumBig Grin bide bunlar büyüüük insanlar ya giderayak küs olmayalım diye yaniifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kimse büyüüüük değildir, herkes eşittir. sedef gibi bir bela da ne olursa olsun allah hiç ama hiçkimsenin başına vermesin. gözümün önünde cinayet işlense psikolojim bu kadar bozulmazdı :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yaş yaş dediğin nedir ki gülüm
hepimizin gideceği yer solucanların kucağı :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
büyük patrondan selam da söyle :D:D (yani ben :D )
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şuan için hiç bir derdim yok hamdolsun benimde. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. güzel şeyler bizimle olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.