Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
dertliyim çünkü....:(
dertliyim çünkü....:(
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dertliyim çünkime annem yok işler bana kaldı
benimkide dün akşam geldi ama olmadığında daha az işim oluyodu ve hala işler bende.walla anne sen yokken hiç işim olmuyo diyorum.tabi kızım yemek yapmazsan mutfak dağılmaz .odadada zaten bilgisayarın başındasın evi kim daatcak .walla doğru

dertliyimmmm çünkü papatyalı çoraplarımı bulamıyorum
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı::D paptya en sevdıgım cıcektır:D dertlıyım cunku ayse paptyaları ayagının altına alıo
kim demiş onu.başımın üstünde taşıyorum kendilerini.zira geceleri hırsızlığa çıktığımda geçiriyorum kafama ok
ok
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı::D deliyim DELİSİNdelii :D
dikkatimden sıyrılıp kaçtı sanma siz küçük harfli delisiniz ben büyük harfli.yani ben daha kıdemliyim hazrola geç şekerbööö
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi