You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..dershanelerin ehemmiyeti..

..dershanelerin ehemmiyeti..

Cezalı Üye
RE: ..dershanelerin ehemmiyeti..
Meselenin sadece karşımızdaki kişiye yada sisteme odaklı boyutunu düşünmememiz gerekiyor bence...sırf kendimiz açısından bakarsak yakışık almaz ne bize ne bu forumdaki arkadaşların herhangi birine...bu sözleri sarfetmekle kendimizden başkasına zarar veremeyiz inanın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Ben kimseyi suizana sevk edip bu sözleri söylemesini bile istemezdim..
Sadece Rabbim affetsin diyirum ..
Kimse kimsenin kalbine bilmez..
Zifiri karanlikta karncanin ayak sesini duyan Rabbim. Yalniz bizleri biliyor...!!!

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sorun yok zey,dostlarım benı hıc kırmamıstırlar gülücük
emınım bu yorumumu okuyunca bır daha yorum falan yapmayacaklardır...gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
peki ben sözümü Allah'a havale ediyorum o sözün sahibini daha iyi bilir.
fakat siz uygulamalarını İslama ne kadar sığdırıyorsunuz? din hiç siyasi rant aracı olarak kullanılabilir mi? önce ecevit denen kişiye oy verdiler. sonra erdoğona oy verdiler şimdi de ona firavun dediler muhtemelen chp ye kayacaklar. bumu dur, din?
Allahın gayesi dünyaya türk dilini götürmek midir? İslama taban taban zıt olan laiklik demokrasi gibi sistemleri Allah'ın nimeti olarak insanlara lanse etmek midir, din? nedir din? islama uygun olmayan olimpiyatlara peygamberi getirtmek midir? yoksa papa ile amerika ile işbirliği yapmak mıdır, din?
filistin de afganistanda ırakta ölen zavvalı insanları önemsemeyip amerika askerlerini övmemek midir din, nedir bu din? diğerlerini övdüğünden felan değil hiç bir islami yapılanmayı desteklediğim için değil sadece Allah için soruyorum bu nasıl bir din anlayışı?
nereye gidiyoruz. Allahın peygamberinden başka hiçbir kimsenin sözü masum değil. bizim için peygamberimizden başka kimse yok. onun sözüne muhalif olan onun yoluna uymayan bir şeyi benimseyemeyiz. ben bunları söylüyorum. taklidden kurtulmamız gerektiğine islamın özüne dönmeye çağırıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Allah ve resulunun izinden Rabbim ayirmasin.. İnsanlarin hakki na girmekten Rabbim sizi korusun.. Hucurat suresi 12, ayeti kerime yi okuyun., tevsirinide tavsiye ederim.. Ve bu basligi kaldiriyorum..
İnsanlari i suizana sevk etmekten hakka girerim diye..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.