Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
..dershanelerin ehemmiyeti..
..dershanelerin ehemmiyeti..
eger bu halkimizi madur etmekten kurtarmaksa sadece etut salonlara kapatilmaz degilmi,, ucretsiz halkimizin yarrarlanmasi icin acilan salonlar..
bu dershaneler ozel okul olursa ayrim daha cok olacak,, fakir fakir kalacak egitim alamayacak,, parasi olan ozel okula gidecek.. bu bizim egitim sistemimizin sıkıntılı olmasiyla alakali,, ama arkadaslarim benim sizden din kardeslerimden ricam dinimiz icin vatanimiz milletimizn icin dua etmeniz, Rabbm hayr eylesin,, Hayri bilen Rabbimizdir..
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...
benim soylemek istedigim tek sey..
dershanelerin etut salonlarin kapatilmasiyla,,, veyada ozel okula cevrilmesiyle..
bizim suandaki yeni neslimiz heba olacak,, egitim sisteminin acizligine ugrayacak,, Rabbim ol der ve olur,, Dua edelim ins,, Hayrlisinin olabilmesi icin
Ama elhmd ki duamız var,, Rabbimize iltica edebilecegimiz,,
yapmayın bunu

su bır gercek kı dershanelerde verılen egıtım,okuldakı egıtımden cok daha anlasılır,cok daha basıte ındırgenmıs,dolayısıyla ogrencılerın anlaması daha kolay.
okullarda verılen egıtım yetersızın bıle altında kaldıgı ıcın dershaneler var.devlet baba dershaneler ıle ugrasmak yerıne kendı egıtım sıstemını sorgulasa,gerekenı yapsa zaten dershaneler kendılıgınden yok olup gıdecek.
yayinladigim yaziyi yazan zaman kose yazari degil,, yenisafagin kose yazari

konu sadece fem dershanelerinin kapatilmasi degil,, egitim sistemindeki sıknnti bununla sona ermeyecegi,,
dediginiz gibi okul egitimlerini artirsinlar verimli hale getirsinler, ihtiyac kalmaz, arz talep meselesi..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi