You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Derdi veren dermanı da verir.

Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Derdi veren dermanı da verir.
derdin aslında dermanın ta kendisi olduğunu görmeye başladığımdan beri "derdim" benim herşeyim.Şu dünyanın ne de boş olduğunu bana benimsetmeye birebir olan tek ilacım..Tüm olamamışlıklarım sonrası inancım gereği ahiret gerçekliğine şükür etmeme sebep en güzel şey..ölüm ve ötesini dahi gözümde sevimli kılan tek varlıktır benim derdim. benim şifamda varsın diğer tarafta verilsin..sonsuzluk garantili.
Eyvallah güli cennet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"O halde derdimi seviyorum" diyorsun, olması gerektiği şekliyle Zeynep.
Derdimi seviyorum,çünkü biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.O'nun beni sevdiğini bilmek derdimi bana sevdiriyor diyrosun yani..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet derdimi seviyorum. Hatta İmrenilesi bir dert.. Olacaksa böylesi olsun dedirtecek cinsten. dertlerde sınıflandırılabilir iyisi kötüsü diye..güzeline düştük diye sevinmeli belkide gülücük herneyse başlık güzeldi.sağolasın..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.