You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Demokrasi şirk midir?

Demokrasi şirk midir?

Forumcu
RE: Demokrasi şirk midir?
arkadaşlar yazdıklarım görünmüyor. acaba sitedenmi kaynaklanıyor yoksa benim pc denmi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2014, Saat:06:09 PM, Düzenleyen: beşer.
Üye
RE: Demokrasi şirk midir?
demokrasinin şirk oldugunu düşünmüyorum ama müslüman bir toplulugada uyan bir sistem olmadığını düşünüyorum bugün zina yapmak demokraside suç mu ? alkol içmek suç mu ? satmak suç mu ? genel evi açmak suç mu ? kumar oynatmak suç mu ? vs vs vs... bu saydıklarıma bir kuranı açıp bakalım suçmu değil mi ? müslümanın anayasasını beşeri sistem kuramaz çünkü müslümanın zaten kanunu kuranı-kerimdir kuran bizlere cenazelerde okunmak veya namazlarda okunmak mevlütlerde okunmak için gönderilmedi kuranı-kerim tamamen bir hayat nizamıdır kuran gibi bir hayat nizamı varkende avrupa haclılarının kurdugu demokrasi düzenini müslüman toplumlarının alması nekadar mantıklı ve doğru sence ? ? ? Allah bize sormaz mı benim kanunlarımı hayatınıza neden geçirmediniz ne cevap vericez haclıların demokrasisi daha iyiydimi diyicez kurandan ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.