You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Demokrasi, seçimler ve bu sistemlerde çalışmanın hükmü

Demokrasi, seçimler ve bu sistemlerde çalışmanın hükmü

Üye
RE: Demokrasi, seçimler ve bu sistemlerde çalışmanın hükmü
Kaba saba cevap vermeden birşeyi anlayan veya kabul eden birini görmek sevindirici teşekkürler sana gelsin paktuna
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şayet ortada bana ve değerlerime hitap eden, gerekli hassasiyeti gösteren ancak bütünüyle tüm beklentiyi karşılamayan bir (a) grubu varsa; buna karşın, tamamen sapkın bir zihniyet bana (b) seçeneği olarak sunulduysa, (a) grubunu seçmediğim takdirde, sapkın (b) grubu ve onun bana dayatacağı bir takım değerlerimi ayaklar altına alan eylemler ile yaşamaya çalışmak/yaşamak zorunda kalacaksam hiç oy vermememin bütünüyle bir saçmalık olduğunu düşünmek çokta zor olmasa gerek. Kötünün kötüsü ile yönetilmektense, kötünün(vasatın) iyisini seçiyor olma stratejisinin yanlış olduğunu kimse düşündüremez bana..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bana başka ne gibi bir seçenek sunabilirsin peki? Ne yapmamı önerirdin mesela? Olanı biteni izlemeyi mi gülücük oturcam izliycem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sen az belayla çok musibeti def etme yoluna gidiyorsun ki bu Seçenek doğru değil desek olmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Parti, dernek ve Vakıflar gibi birer araçtır. Hedef ile aracı birbirine karıştırmamak gerek... Seçim ve parti günümüzün bir silahıdır.
Bu alanı dolduramazsanız.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Benim lafım sadece demokrasiyle şeriat-ı getirecek olanlara Nebevi hareket metodunda olmayan yollara başvurmak sadece günah getirir dye düşünüyrum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
doğrudur salt parti ile islam hakim olmaz. ama ona giden yolların önündeki engelleri kaldırmak için bir araç olabilir
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Benim takıldığım nokta ise buna giden bu yolda işlenen Günahlar kime ait şayet bu yolda işlenen bir günah var ise şerefli bir yola günahkâr bir yollamı varılacak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.