You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Deist biri forumda yazabilir mi?

Cezalı Üye
Merhabalar. Ben bir deistim. Tanrı'ya inanıyorum, dinleri reddediyorum.

Forumunuzda yazabilir miyim?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Deist biri forumda yazabilir mi?
Evet yazabilirsin.
Herhangi bir hakaret ve benzeri bir yazı olmadığı müddetçe tabii.
Bunu söylüyorum çünkü deist ve ateistler küfür ve hakaretlerinden dolayı genellikle banlanarak üyeliklerine son verildi.
Forum kurallarına uyduktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Merhaba,İslama göre sen bir kafirsin. deist meist.,agnosttik,ateist vesaire hepsi İslama göre kafirdir.ve islam tanrısı kafirleri yakacağını söylüyor. pişirecek.bu arada forumda yazabilirsin niye yazamayasinki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben bu konuda yumuşak olamıyorum nedense...insanın savunduğu neyse ortamıda o olmalı...biz niye ateist sitelerine girmiyoruz...çünkü ateist değiliz Elhamdüllah..ALLAH ım şaşırmasın inşALLAH ..Rabbim sana sığınırız sen bizi şaşırtma döndürme amin..

bu yüzdendir ki bir dinsizin hakaretlerini,dinime dil uzatmasını hazmedemem..
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...ben salih kullarla aynu ortamda olmak isterim..ALLAH adını zikretmek...ALLAH için kardeş olmak isterim...ALLAH ı bilmezler ile değil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.