You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DEDE KORKUT VE HİKAYELERİ

DEDE KORKUT VE HİKAYELERİ

köyün delisi
RE: DEDE KORKUT VE HİKAYELERİ
türk mitologyasına ait mühim bir noktaya temas edilmiş, çaplı bir konu açımı, güzel.
sevgili yöneticilerim buradan size sesleniyorum :D
şöyle bir durum var, dede korkut ne şanlı ecdadımızla alakalı ne de islami eserler kategorisine giriyor. keza islami eserler kategorisinde açılan oğuz kağan alp er tunga vesaireler de o şekilde. bu yüzden osmanlı-islam mitoogyası ya da daha genel deyim ile mitoloji diye bir klategori açın da insanoğlu da neyin ne olduğu hususunda bilhakika aydınlansın :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ya ben bu konuyu aslında açma sebebim başkaydı.
Bir yerdeki tartışmada dede korkuttan alıntı yaptım. yapmışken de sitede düzenli bir şekilde yer alsınlar diye böyle bir çalışma yapayım dedim.
aman elim kırılaymış. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu konunun meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın. Keşke öyle olsaydım da burda bir dünya alıntı yapsakdık hem piyasan açılırdı biraz. ama diyil. öyle öbür yazıda atıf yaptım diye yaptığımız atfın altını dolduralım dedik.

ayrıca senin çöplüğün olduğunun farkındayım ama gördüğüm kadarıyla başkalarının sesi daha fazla çıkıyor. anladın sen. :D

bi de şey de ilginç. ismini buraya yazmışlar demek "şanlı ecdadımız" denilince akla sen geliyorsun. bunların senin 25 yaşında oluşundan haberleri yok herhal. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ayrıca o eli benden başkası kıramaz.-bu konuda kesinlikle iddalıyım- :D
her kim benim elimi kırmaya kalkarsa ben onun elini kırarım. (bi yerden alıntı gibi ve iddialı bir laf galiba)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.