You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Davutoğlu'na Başbakanlık Hz. Muhammed Tarafından Verildi

Davutoğlu'na Başbakanlık Hz. Muhammed Tarafından Verildi

.
RE: Davutoğlu'na Başbakanlık Hz. Muhammed Tarafından Verildi
Adamın kullanmış olduğu bir takım cahilce sözler, bir kesime mâl edilmemeli..Bu sözler sahibini bağlar..sizi fırsatçılar siziiiiii Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Hepsini geçtim saadete dil uzatmış ya orada olsam keserdim o dilini
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
O sözleri sarfeden eden adam mı haksız yoksa o sözlerde ismi geçen kişi mi ?
Birde yanlış anlaşılmayayım da bir şey daha demek istiyorum cübbeli gerçekten rüyasın da görmüs ise gördüm demesi veya yorumlaması yanlış mı?
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Kad Dakat Hıleti Edirikni Ya ResulAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Şunu da belirtmekte fayda var; bu haberi servis eden gazetenin mensubu olduğu
fırka rüya, yakaza hallerini anlatıp duruyor, Peygamberimizle F.G yi yan yana gördüklerini söyleyip milletten iktidar aleyhine oy istiyorlar.
Samimiyetse kendileri de samimi olmalı..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dostum nedir sizin Büyük Usta'ya olan düşmanlığınız? Ne alıp veremediğiniz var? Neyi rahatsız ediyor sizi? İbatedinizi özgürce yapmanızmı rahatsız ediyo? Yoksa ötekileştirilmeyimi özlediniz? Nerede sıkıntınız söyleyin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir zamanlar ımf den yüzbinlerce dolar faizle borç alan türkiye yi özlediler...faizciler işte onlardı...neyse bu tür polimiğe girmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum gülücük şuan devletin bankası ziraat faizsiz döneme girdi onu niye söylemiyorlar

kim kimin doğru olduğunu görüyor...herkez özgürce düşüncesini sandıkta kullanıyor...sizde kullanıyorsunuz sorun yok o zaman....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ayrıca islami bir foruma üye olup...30 tane mesajın 30 u da sadece siyaset içerikli olan bir üyenin amacı sadece burada siyaset yapıp devleti kötülemek olduğu izlenimini veriyorsunuz ...bence siyasi forum diye yanlışlıkla islami foruma üye olmuş..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.