You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Davullu Zurnalı Cenaze Töreni

Davullu Zurnalı Cenaze Töreni

-İKRA-
RE: Davullu Zurnalı Cenaze Töreni
Ne diyelim, acı...
Allah sabır versin.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Oğlunun Mürüvvetini görmediği için bunu yapmış, ne kadar cahiliz..dün bende izledim haberi cenazeyi kaldırırlarken ölenin annesi ve yakınları göbek atıp şarkı söylüyorlardı..İki fatiha okusana, dua etsene..Bunlar ölümü ne zannediyorlar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Haberi okuyunca şok oldum.
Ne acı.
Evet ölmek bazen bir kurtuluştur. Ama bunlar olayı abartmışlar ya.
Güleyim mi ağlayayım mı, anlamadım.
Bir de Mersin'den çıkmış.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ya ben bu haberi televizyonda gördüm gerçekten ağlayarak oynadılar yüreğim parçalandı gerçekten çok ağır ve açı Allah yardımcıları olsun sabır versinSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cenazenin bir adabı vardır.Ağlamak gerekli,ama isyan edip feryad-ı figan ederek değil haddi aşmadan.Bu yapılana gelince;hem İslam ahlakına hem de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kültürüne uymuyor.Bir onun oğlu değil geç yaşında ölen...
Gittiğin yol doğru bir yere gitmiyorsa,yaptığın sadece ayaklarına eziyettir..!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.