Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Darbecilerden Mursi'ye müebbet hapis cezası
Darbecilerden Mursi'ye müebbet hapis cezası
Maalesef bugün Müslümanların bazı günahları-şüpheli şeylere girmeleri gibi sebepler ile kafir ilan ediyorlar. Ben kimseyi bununla sıfatlamadım. Mursi'yi kafir ilan edenlerin tekfirciler olduğunu söyledim. Bu tespit ne yönden bakılsa doğrudur-tanımına uygundur. Birini kafir ilan etmek demek tekfir etmek demek ile aynı şeydir.
Kimseyi itham etmek için söylemedim. Kodoo ya bunu yaptığını söylemedim yapanlardan etkilenmiş olabileceğini söyledim.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Elbette ben herkesin Allah'ın emirlerini uygulamasını isterim.
Siz Allah'ın emirlerini gerçekten harfiyyen uyguluyor musunuz?
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Ancak merak ediyorsanız, evet, Kur'an'a göre, Allah'ın indirdiği anayasa (Kuran) ile hükmetmeyen T.C. rejimi, Mısır'ın eski Mursi ve yeni Sisi rejimleri, ve diğer şeriat dışı laik yönetimlerin hepsi kafirdir. Zaten devletlerinin herhangi bir dininin olmadığını kendileri kabul edip anayasalarında utanmazca belirtiyorlar. Hal bu iken Müslüman halkların gidip bu utanmazları savunmasını anlamıyorum. Kendileri dinsiz devlet olduklarını söylerken çekinmiyorlar ise, biz neden kafirlerden beri-uzak olduğumuzu söylemekten çekinelim ki?
Mursi ve Sisi'nin farklı olduğunu düşünen diğer kardeş de bilmelidir ki, siyasette göz boyama vardır. Sisi şu anda, Mursi'yi meşhur etmek için hapise atmıştır. İdam etmeyecektir. Hapsedilmesindeki amaç ise, hamiyetli ve dindar ihvan-ı müslimin hareketinin bu laik BOPçu kişiye bağlanması hedefidir. T.C.'de bu oyunları gördük (Erbakan, Erdoğan, Gülen vs. örnekleri). Rejim bir koluyla diğerine darbe yapıyor, ve halk da darbe yapılan kola bel bağlıyor. Mısır'da da aynısı yaşanıyor işte. Rejimlerden ve onun danışıklı döğüş içerisindeki elemanlarından bağımsız İslami halk hareketleri oluşmasın isteniyor.
Selametle.
Mursi en azından şeriat-ı istedi diye idam Fermanı verildi hükmünü Allah versin ya 15 Yıldır kıvrak İran Yönetimi'ni kim tekfir edicek soru özeldi kimse üstüne alınmasın
yerini bulunur soru .
Bu haberi aşağıda şeriat karşıtı basından alıntılayacağım
Hatırlar mısınız bilmem şeriat için atılan adımdan sonra R.T.Erdoğan oraya gidip bir miting yaptı ve devletin en iyi yönetim şeklinin Laiklik olduğunu ve Mısırın Laiklikten ayrılmamasının gerektiğini anlattı.
Haberi aşağıda Hükumet taraftarı basından alıntılayacağım.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi