You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

Profesör
zulüm ve baskıyla bana açtırılmış bu başlıkta sizden tavsiye almak istiyorum.

kardeşimin bi soruna çözüm bulması ve bu çözümü maketini yaparak göstermesi lazımmış.bu bulduğu çözümün de kullanılabilir olması lazımmış Smile

kendisi bi kaç sorun bulmuş ;

kışın gözlüklerin soğuktan sıcağa geçince buharlanması
çayları çabuk biten insanlara, çay servisini yetiştirememek
insanların gece sobayı açık unutup zehirlenmeleri

sizce bunlara nasıl bi çözüm bulunup maketi yapılır ve ya sizin aklınıza gelen başka sorun ve çözümler olursa onlarda olur(muş) :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!
üçüncü şıkkı seçsin alsın eline bi uyku tulumu şöyle en sertlerinden..çözüm maketi olarak götürsün diyorumSmile
bence başka sorunlar da bulabilir mesela nezel olduğumuzda zart zurt burnumuzu silmek zorunda kalmamak gibi bişy Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
abla olmak zor bişey galiba gülsewra ama rufun önerisi işine yarayacak gibi duruyo Smile
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

Yaa hakkaten cadı bu kız ya ben burda cadı damla dedim diye fırça çekti bana sevra Sad

neyse ödevinle ilgili yardımcı olayım biraz..bi el atalım hadi ama illa maketimi yapılması lazımmış Tongue

aklıma bir çiçegi konuştırabilrsin die bişeyler geldi...açıklayım gülücük

şimdi saksının içine bi kayıt aleti yerleştir...o cihazı kur: seni her gün "beni sula diye " uyarsın....böylelikle hergün sulayacagn çiçegi unutmamış olursn...

bu işlemi herhangi birinn sesi ile ya da kendi sesinle yap...hatta çiçegi suladktan sonra sana tşk.etsin nazik bi çiçek olsun yani...

hadi bakalm kolay gelsin...yeni bişeyler bulursam yazarm tatlı cadım :D :D
rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

ayy ne gıcık bi yorum bende bişy dedn sandm okuyodm daha...sula die haber verdkltn sonra cihazı değil çiçegi sulucak ya...hay allah ım ne biçim bi düşüncee

damla bilir işini sen cihazı çıkar sula kızım böyle demezsm ikna edemeyz şunu Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
yaa fikrin güzel ama saksinin için olmaz Big Grin bari yanina baglasin mont etsin bi şekilde Big Grin etrafini da boyasin saksinin hoş görüntüsü olur Big Grin görsellikte önemli Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.