Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
DAHA BİZ MÜSLÜMAN GENÇLİĞİN KÖRLÜĞÜ NEREYE KADAR?..
DAHA BİZ MÜSLÜMAN GENÇLİĞİN KÖRLÜĞÜ NEREYE KADAR?..
şüpheli şeylerden sakınmadıkça takva ehli olamayız
hele düşmanın malına prim verip
onu zengin eder kendi kardeşimize kurşun atışına destek olursak
vebali büyük olur...
helal daire keyfe kafidir iman edene
kolasız çikolatasız ve dahi kaliteli şampuansız da yaşamayı becermek zorundayız...
iman ettim deyip bildiğini okumak yok...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

KADAR SERVETİ ÇALAN HIRSIZLIĞI YAPAN ÜMMETİ DOLANDIRAN DEVLETİ SİYONİSTLERE PEŞKEŞ ÇEKEN MİLLİ HİÇBİR ŞEY BIRAKMAYAN VEDE BÜYÜK İSRAİLİN KURULUŞUNA EŞ BAŞKANLIK EDENLERE VERDİĞİMİZ DESTEKLE
KENDİ SONUMUZU HAZIRLIYORUZ...
Yalnız burda kantar ın topuzunu kaçırmışsın :::::::::::::::Bu sözler Ulusalcılık kokuyor, Tuncay ÖZKAN'ında böyle sözleri vardı...
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ULUSALCILARIN ÇALAMIYACAĞI
KADAR SERVETİ ÇALAN HIRSIZLIĞI YAPAN ÜMMETİ DOLANDIRAN DEVLETİ SİYONİSTLERE PEŞKEŞ ÇEKEN MİLLİ HİÇBİR ŞEY BIRAKMAYAN VEDE BÜYÜK İSRAİLİN KURULUŞUNA EŞ BAŞKANLIK EDENLERE VERDİĞİMİZ DESTEKLE
KENDİ SONUMUZU HAZIRLIYORUZ...
Yalnız burda kantar ın topuzunu kaçırmışsın :::::::::::::::Bu sözler Ulusalcılık kokuyor, Tuncay ÖZKAN'ında böyle sözleri vardı...
Farklı görüşten insanların "bir açıdan" benzer görüşü olabilir
ama kabuğu soyulamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Sonuçta, burda kimsenin sırtında yumurta küfesi yok hükümet gibi...
Mevcut şartları gözönünde tutmak ve akıllı hareket etmek lasımdır...
Bu hükümet dış politika da başarılı bir hükümettir. iç politika da yaptığı yanlışları gerçekçi bir şekilde eleştirelim...
Diyor ki arkadaş, servet çalmış ?
ne çalmış ?
Ben bir tane somut yolsuzluk olayı görmedim o gördüyse öğrenelim ?
ama "öteki" diyor ki, bir takım ihaleleri kendi yandaşlarına veriyor verecek tabi 80 senedir yediniz memleketi hatta elinizde son kalan belediyelerden Edirne deki CHP belediye başkanının marifetlerini medyada hepimiz okuduk...
Ümmeti dolandıran ? diyor...
Ben hükemetin veya yandaşlarının para topoladığını veya dolandırıcılık yaptığını görmedim. ama, kömür dağıttığını fakire ilk defa bu hükümet döneminde bu kadar sahip çıkıldığını gördüm...
Milli hiç bir şey bırakmadı diyor ?
Özelleştirme aklıma geliyor 2002 den önce banka sektörü nerdeyse %90 milliydi de ne oldu ? işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Halkın iflahını kestiler...
Sen yapamazsan bu işi, elbet yapacak birileri çıkar. Doğa boşluk kabul etmez.
İkincisi siyonistlere peşkeş çekenler diyor ?
İshak ALATON nun geçen hafta Sabah gazetesine verdiği mülakat vardı...
Adam nerdeyse bu hükemet döneminde zenci müamelesi gördük diyor...
Ekonomik men küçüldüklerini anadolu sermayesinin, devlet tarafından desteklendiğini sitem ediyor. Sami Ofer in kendisine hükemetin liman iahalesini vermemek için olmadık zorluklar çıkartığını, bin bir dereden su getirdiğini, dert yandığını söylüyor.
BOP tan bahsediyor arkadaş Büyük israil den dem vuruyor...
Böyle bir proje vardı gerçekler dahilinde müdahil olmak müslümanların menfeatinedir. Bu proje büyük İsrail den öte: Amerikanın Rusya ve Çin'e karşı Doğal kaynaklar rekabetinde bir manevrasıydı; konu da, Ortadoğu olduğu için, burda Tayyip Erdoğan'ın müdahil olmak istemesi doğaldır. ek olarak da:
Hamas la Türkiye tarihinde ilk defa bu hükümet tarihinde görüşüldü. Bu görüşmeye içerden ve dışardan gelen tepkileri hepimiz iyi biliyoruz. öyle, hem içerdeki, hem dışardaki dengeleri mevcut şartlarda idare etmek kolay değildir. İkincisi biraz New York Times, Washington Post okuyan Amerikadaki Neocon ların, Şahinlerin, AKP ye bakışlarıyla bizim Türkiye deki Lâikçilerin bakışları arasında pek fark olmadığını hemen fark eder...
Bu topraklarda siyaset dahisi bir devlet adam gelip geçmiştir. Bazı tarihçilere göre Fatih den daha büyük bir devlet adamıdır bu devlet adamı çünkü; onun şartlarında ülkeyi yönetmek, Fatih in zaman ve mevcut şartlarına göre üllkeyi yönetmekten çok daha zordu. Bu, şuna benzer: ticaretle uğraşanlar bilir ki, İstikrarlı kar eden bir durumdaki şirketi yönetmek, hem zevkli hem basittir. ama, batmak üzere olan bir şirketi yönetmek bundan çok daha zordur.
Bu bahsettiğim devlet adamı "II Abdulhamit"tir.iktidarda olduğu döenemde çok eleştirilmiş ve sonuçta al aşağı edilmiştir. ama o al aşağı edenler, koskaca imparotorluğu ne hale getirdiğine tarih şahittir...
ama, şu an düşmanları dahil yerli yabancı bütün otoritelerce dahiliği, siyasi kabiliyeti, dindarlığı ve ileri görüşlüğü tasdik ve takdir edilmektedir...
Bunun için lütfen gaza gelip desteksiz atmayalım...
özelleştirmeyle çok değerinin çok altında verildiği iddia edilen kurumlara
atıfta bulunmuş
ama kabuğu soyulamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi