You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dağlıca'da hain pusu

Dağlıca'da hain pusu

pejmurde
Dağlıca'da hain pusu
Terör örgütü PKK Dağlıca'da pusu kurdu. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, çok sayıda şehit ve yaralı olduğu belirtiliyor.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Meydana gelen patlama ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmalarda şehit ve yaralıların olduğu belirtildi.

HAİN PUSU
Olay, bugün akşam saatlerine doğru Yüksekova'nın Dağlıca bölgesinde meydana geldi. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın, PKK'lılar tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR
Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle yaralılarn olduğu belirtildi. Operasyona özel birliklerin de katıldığı belirtildi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dağlıca'da hain pusu
üzgün

askerlerimmizin Allah subhanehu ve teala yardımcısı olsun.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
amin sayı fazla..acımız çok fazla Sad
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hepsinin Allah belasını versin dilerim Allah'dan almış oldukları son nefes olur dilerim Allah'dan sürünürler...

Allah'ım sen sabırlar ver sen gör halimizi yarabbim...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bu gün hemen hemen her ortamda siyaset konuşuldu erdogan şöyle erdoğan böyle gönül istiyor ki insanlar hükümete sahip çıksın her terör olayının ardından erdoğana küfürler yağdırmasın..gönül istiyor ki birlik olup hainlere karşı dik duralım..
Bırakalım siyaseti bir kenara hiç bir şey yapamıyorsak yas tutup dua edelim .
Erdoğan nefreti yüzünden HDPKKyı meşru gösteren herkes haindir ..
Bu mesele akpnin meselesi degil Türkiyenin meselesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Pkk'nın hain olması kimsenin suçunu örtmeye yetmez. Tamam pkk hain. Yöneticilerimiz de beceriksiz. Yapacak bir şey yok. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum. Orada bir ay kuş uçurmasa devlet o itler açlıktan ölür. E sen devlet olarak bunu bile beceremezsen benim de vatandaş olarak sana beceriksiz demeye hakkım var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Orada diye Bahsettiğin coğrafya futbol sahası degil kardeş ...dediğin gibi olsaydı silah kullanmaya gerek kalmaz devlet hepsini açlıktan öldürürdü...kafeste sincap besliyoruz sanki açlıktan öldürecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hayret...

Ya benim kaçırdığım nokta neresi? Aslan gibi asker bizde. Uçak, helikopter desen bizde. Silah desen bizde. İnsansız hava araçları, istihbarat bizde. Ama biz bunların etrafını çevirip gebermelerini izleyemiyoruz öyle mi?

Bahsettiğim coğrafya da bildiğim kadarıyla Türk mekanı. Zaten ben de o coğrafyadan kaçacak yer olmamasına istinaden kuş uçurulmasa açlıktan ölürler diyorum. Nasılsa uçamazlar. Her yer dağ zaten. Çevir etrafını dağın, geleni de vur. Askerin mi yok? Sincap falan ne eğlenceli laflar bunlar ya, sanki oyun oynuyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Doğru söylüyorsun kardeşim milli uçaklarımızı silahlarımızı toplarımızı üretir hale geldik..çok haklısın önceleri böyle değildi düşmanın kaşığı ile çorba içmeye çalışıyorduk..çorbaya bi kaşık fazla sallasak hopp dur bakalım aciz ülke okadar da degil deniliyordu..çok haklısın istihbarat bizde almanya yıllardır bbg evi gibi izleyip duruyor..nihayet bizde uydumuzu fırlartık hamd olsun uzaydan istihbarat almaya başladık..

Ahmet efe kardeşim oralar akla hayale sığmayacak kadar korkunç bir coğrafya
Kolay degil öyle dağların etrafını sarmak ovalar dere yatakları sarp kayalıklar ucurumlar vs vs öylesine zor ki anlatılmaz gidip görmek gerek..vallahi sandıgın kadar kolay degil kardesim labirent gibi ..bi sis çöktümü göz gözü görmez ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Zordur elbette. Kolay olduğunu ima etmedim. Ya benim esas demek istediğim şey şu:

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Şu adileri kanında boğsun RTE oyumu Ak Parti'ye vereyim. Her şeye rağmen. Ama mevcut şartlar altında biraz zor. Hatta şu koşullarda mümkün değil.

Son yerel ve genel seçimlerde Ak Parti'ye oy vermiş birisi olarak söylüyorum bunları.

Hayırlısı bakalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.