You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dağınık mısınız?

Dağınık mısınız?

General
Dağınık mısınız?
Kimi insanlar sadece dağınıklardır, birilerinin arkalarını sürekli toplaması gerekir. Kimisi ise o dağınıklığın içinde kendilerince bir düzen yaratmışlardır. Müdahale edene de pek sıcak hisler beslemezler.

Ve tabii bir de düzenliler var. Ne dersiniz, siz hangisisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Dağınık mısınız?
arkasından dağıklığı toplamalarını isteynler bencil
diğer grub feylesof dur
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zahirde düzenliyim ama içimde dağınığım toparlanmış toplanmış halime pek rastlanmaz kafam karmaşık kargaşalı beynimden yol su çeşme kervansaray geçer hep bir alt yapı çalışması mevcuttur bulunduğum ortamın düzenli olması yerli yerinde olması gerekir kitaplarıma dokulmasını hiç sevmem onlar dağınık durmalı toplamaya kalkarlarsa kitapla fiizksel ve psikolojik şiddete maruz kalabilirler Big Grin
Hangi anlamda sordun hocam kafam karıştı Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
En sıkıntılı oldugum konu aslında dağınıklık.Dağınık ortamda resmen hasta oluyorum kalkıp toplama isteği doğuyor içimde.

Kendi yaşama alanımda çok düzenliyimdir kalemim dahi alınsın odamdan anlarım.Bu çok yorucu oluyor benim için ama elimde değil duramıyorum.Dagınık bir yerde konsantre olamıyorum simetri konusuna hiç girmeyim o hepten klinik vaka daBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) ama zor bişeydir heryer,i dagınık olan yer...insanın konsantrasyonu bozuluyo...bizde var bi teyze eyvah eyvah)))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ama toplu görünen dağınıklar var onları unutuyoruz dolaplarını açsanız üzerinize yıkılacak o kadar eşyayı tıkma başarısı ayrı bir mevzu ama eşyanın altında kalıp ölme riskide var ben bu tiplerden ürküyorum çünkü dolaplarından ne çıkacağı belli olmazBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
üstüne eşyalar düşer kıyafetler falan))) halının altından ekmek kırıkları çıkar)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.