You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
:D:D:D
İki arkadaş otomobil fuarını geziyormuş...
Çok gösterişli bir spor arabanın önüne geldiklerinde birisi ıslık çalarak “Uff... Şuna bak olum” demiş;
“-4 saniyede 100’e çıkıyor...”
“O da bir şey mi” demiş diğeri gayet asık ve mutsuz bir suratla,
“-Benim karım biz gayet normal konuşurken ve ortada hiçbir şey yokken 2.5 saniyede çekilmez bir cadıya dönebiliyor...”

------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaptanın biri 40 yıllık mutlu evliliğini ve nasıl evlendiğini eşinin yanında anlatıyor;
“-O zamanlar ikinci kaptan olarak bir yük gemisinde görevliydim. Evlenme zamanım neredeyse geçmişti. Aradığım ideal kadını da bulamıyordum.
Banka müdürü bir arkadaşım beni bankanın yemeğine davet etti. Bütün şube personeli de yemekteydi. Bundan 2 yıl önce görev aldığım bir geminin İtalya seferinde fırtına yüzünden batışını ve başımdan geçenleri anlatıyordum.
Geminin yan dönmesini, azgın sulara rağmen yüzerek başka gemiye çıkışımızı anlatırken genç bir kız bana ciddi ciddi “Peki! Siz bu kazadan kurtulabildiniz mi?” demez mi...
Hemen banka müdürü arkadaşımın kulağına fısıldadım. “Bu kız tam bana göre. Aradığım ideal kadın bu! Bu işi ayarla.”
Veee, 40 yıldır bu kadınla mutlu bir evliliğim var...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-12-2009, Saat:11:59 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: :D:D:D
hiç bir erkek akıllı kadınlara tahammül edemez TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aynı şeyi tekrarlıyorum

hiç bir erkek akıllı kadınlara tahammül edemez

her kadında erkekler tahammüllü olsun diye de onların suyuna gider

anladınız mı gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
mutlu evlilik böyle başlar işte gülücük
Oku şâyed sana bir hisli yürek lâzımsa
Oku, zîrâ onu yazdım iki söz yazdımsa..

Mehmet Âkif

Asrın yeni bir umdesi var,hak kapanındır,
Söz haykıran’ın,mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye,kavuk sallamayınca,
Kürsi-i liyakat,pezevenk,puşt olanındır...

Neyzen Tevfik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.