You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cüz alırmısınız?

Cüz alırmısınız?

Profesör
Cüz alırmısınız?
..Lösemi hastası oLan ve vefat ettiğini yeni öğrendigim bir kardeş için hatim başlatıLmış..cuma gününe kadar okunması gereken 8 cüz var elimde almak isteyen varmıdır acaba? Allah rahmet eylesin bütün ölmüşlerimize...çok gencti Gecen yıl kan bagışı kampanyası yapmıştık çok iyiye gidiyordu durumu ama takdiri iLahi...eğer cüz almak isteyen varsa 21 24 25 26 27 28 29 30 arasından alabilirler...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Cüz alırmısınız?
selamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu

24. cüzü alabilirim. şayet diğer arkadaşlar meşgul olurlarsa özel mesaj yollarsanız yardımcı olabilirim.
malum görmeyince unutulabiliyor.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vealeykumselam..tamam yazıyorum 24. cüzü... mesajda atarım tşk ederim 2 gün bekleyelim en gec perşembe günü cüz kalırsa elimde yine görüşürüz inşallah saolun

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu

24. cüz okundu.
gerekirse daha da alabilirim.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aleykumselam allah razı olsun...bi abimle ayarlıyoruz eger eksik kalırsa yarın akşama dogru haberdar ederim sizi..

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
allah acil şifa versin...ben bilsem bütün cüzü alırdım Sad
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.