You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

''Çuvalı doldurabilirsem bugün benim doğum günüm...''

''Çuvalı doldurabilirsem bugün benim doğum günüm...''

Uzman
RE: ''Çuvalı doldurabilirsem bugün benim doğum günüm...''
çuvalları başka türlü dolduranlar bundan ders alsınlar . . .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: ''Çuvalı doldurabilirsem bugün benim doğum günüm...''
"Kağıt Toplayan Adama Doğum Günü Hediyesi Ver" adında bir etkinlik oluşturmuş idik malumunuz. Eminönü civarında kağıt, şişe, kutu gibi atıkları toplayarak geçimini sağlayan bir abimiz kameralara yansımış, onun söyledikleri bizim yüreğimize dokunmuştu. "Benim için 2015'de 2016'da aynı, ama bizim gibi yaşamayanlar huzurlu ve mutlu günler geçirir inşallah, ben çuvalı doldurursam bugün benim doğum günüm" diye temennide bulunmuştu. Abimizin üç kere kendi doğum gününe vurgu yapmasına rağmen haberi yapan arkadaşın bir kere bile "Doğum günün kutlu olsun" dememesi bizi de üzmüştü. Adam gerçekten de bir şeyler duymak istiyor gibiydi. Biz de hemen bir etkinlik koyarak kendisi için ümitvar olmadığı halde "bizim gibi yaşamayan insanlara" diye başlayan güzel sözler sarfettiği için bu meseleye dikkat çekmek istedik. Ancak abimizin yerini biz de bilmiyorduk. En son gece saat 12'ye kadar kağıt topladığını, akabinde bir internet kafenin temizliğini yaptığını, bunun sayesinde de o kafede gecelediği bilgisini paylaştık. Bunun üzerine okyanus yürekli birkaç genç arkadaşımız kağıt toplayan Mehmet Kadir abimizi bularak ona hediyeler almış, pastasını keserek doğum gününü kutlamışlar. Abimiz de "ben bugün ikinci kez doğdum" demiş. Biz bunları gözlerimiz dolarak okuduk.

Genç arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Böyle hiçbir menfaatin uğramadığı, sadece mutluluğun ve insanlığın konuşulduğu bir ortamı sağladılar. Biz biliyoruz ki büyüklerine hürmet edene kendileri büyüdüğünde hürmet edilir. İnşallah bu güzel duyguları yaşatan arkadaşlarımız da ömür boyu saygı ve hürmet görürler. Ve inşallah Mehmet Kadir abimiz de bundan sonra bizim için yaptığı dilekler gibi mutluluklu ve huzur içinde yaşar.

suffagah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.