You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

cünüplük hakkinda lutfen yardim edin :(

Yeni Üye
ben 20 yasindayim ve gercekten haftalarca cunup gezdim gunah oldugunu bile bile gezdim hep bir umursamazlik bir isteksizlik bir bos vermislik vardi ve bundan dolayi kendimden Allah cc dam utaniyorum gercekten pismanim cok gunaha girmismiyimdir tam olarak bilgim yok ama gunah olduginu biliyorum Sad ve ben tovbe etmek istiyorum nasil bir tovbe etmeliyim bu konuda internette bir sey bulamadim bana yardim edermisiniz Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: cünüplük hakkinda lutfen yardim edin :(
pişmanlık duyup bu işi bir daha yapmamak adına Allaha söz vermeniz yeterli. bununla birlikte aslen cünüp olmak günah değil ki engellenebilen bir durum da değil, cünüp gezmenin günah olmasının sebebi namaz vaktini kaçırmaktır yoksa cünübün evinden dışarıda gezmesinde dolaşmasında yemek yemesinde dua etmesinde bir problem yoktur, tek problem namazın kılınamamasıdır ki o yüzden cünüp gezmenin sınırı vardır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.