You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cünüp İken Cuma Namazı

Cünüp İken Cuma Namazı

Acemi Üye
Cünüp İken Cuma Namazı
Arkadaşlar yarın Cuma ve biz büyük ihtimalle arkadaşlarla Cuma namazına gideceğiz.Ama ben cünübüm.Bunu da söyleyemiyorum.Banyoya da gidemedim.Aileme de cünüp olduğumu söyleyemiyorum.Banyo da yapamadığım için cünübüm.Yarın gusül yerine teyemmüm alsam ondan sonra kılsam mümkün müdür?Ya da teyemmümden sonra abdest alsam?Ne yapmam gerekiyor.Namazımı niyetsiz kılarsam(kabul olmaması için) dinden çıkar mıyım ya da günaha girer miyim?Daha önce böyle yaptım ama münafıklıktan korkuyorum.Ne yapmalıyım?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-11-2014, Saat:11:12 PM, Düzenleyen: Hakikat Yolu.
Profesör
RE: Cünüp İken Cuma Namazı
gusul abdestı almadan gezmek, namaza gitmek büyük günahtır.
onemlı bır mecburıyetın olmadan teyemmum yapamazsın.
niye banyo yapamıyorsun?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah gusulsuz gezmek büyük günahtır diyor,sen nıyetsız namaz mı kılsam dıyorsun.
cumaya gitmeye takatin varsa pekala gusul abdestı de alabılırsın.

cünüplük insanlık hali arkadasım,bunda korkacak cekınecek birşey yok.
hersey ınsanlar ıcın anlayacagın.
cünüplük uyurkende hasıl olan bir durumdur.yani senin elinde olan birşey degıl.mazeretlerın arkasına sıgınmak seni şu an kı halınden daha musluman bir insan yapmaz.
aılene hesap vermekten korkacagına Allaha işlediğin büyük günah için hesap vermekten kork!
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-11-2014, Saat:11:44 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
...
Banyoya neden giremiyorsunuz?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Her yazıya neden yorum yapılıyor anlamadım , ya arkadas sonra gırgır amaçlı yorumlarınızı yayinlayip sözde kendi kafasındaki soytarilar ile eğlenecek.

Ciddiye almayın.....
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sen şimdi cumaya gittin mi? Gitmedin mi ? Gittiysen nasıl gittin ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.