You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

cumanız mübarek olsun

cumanız mübarek olsun

Profesör
RE: cumanız mübarek olsun
şimdi perşembe günün gecesi mübarek cuma günü oluyor dimi, allahım çok günah işledim sen affet sabah cumaya da gidemem sanırım onu da affet allahım
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Abi cumaya gitmeyişinin eminim çok önemli hatta çok çok önemli bi sebebi vardır!... Çünkü cumayı isteğe bağlı olarak 3 defa terkettin mi dinden çıkıyosun. Ayrıca ettiğin duayada Amin!..Wink

HERKEZE HAYIRLI CUMALAR!... VE BÜTÜN HAYIRLI DUALARIN KABULU İLE...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
YA Bİ ZAHMET BAŞLIĞIMI KİRLETÖEYİN ATMACA BEY...

CUMANIZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN ARKADAŞLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: cumanız mübarek olsun
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi perşembe günün gecesi mübarek cuma günü oluyor dimi, allahım çok günah işledim sen affet sabah cumaya da gidemem sanırım onu da affet allahım

cuma sabah değil ki öğlen kılınıyor tabii geceyle gündüzün yerini değiştirirsen olacağı bu

neyse herkese hayırlı cumalar
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
cumanın hayrına nail olalım..

not: cumayı 3 defa terkeden dinden çıkmaz..sadece kalbi mühürlenir şeklinde bi hadis var..dine girmek çok kolay olmadğı gibi çıkmak da bu kadar kolay değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya sabah 6 da yattım kalkamadım bu aralar dengem çok fena bozuk allah biliyo bu mazeret değil ama bide 3 hafta cuma kılmayan biri madem dinden çıkıyor cenazesi bile kılınmıyor diye duyuyoruz bazen, doğrumudur bilmiyorum ama şöyle bir düşünüyorum, allah bütün tövbeleri kabul ediyor günahları affediyor, mesela bir insan 30 yaşına kadar ibadet yapmadan yaşamış namaz kılmamış onu yapmış bunu yapmış ki böyle çok insan var sonradan pişman olmuş tövbe etmiş dine vermiş kendini çok iyi bir müslüman olmuş, şimdi bu adam geçmişte cumaları kılmadığı içni cennete giremicekmi tövbesi kabul olmucakmı yanigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sen geçen tövbe ettiğini söyledin ama gene kılmadın! Tövbe ettimi insan yeni doğmuş gibi olur tabi ama tövbe ettiğin halde yanlış yapmaya devam ediyosun sn abi!... Şaka maka algılama bunu bak cuma çok önemli!... İmam hatip mezunusun ya sn bunu yapıyosan artık!...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hayırlı CUMALAR arkadaşlar!....Wink

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: cumanız mübarek olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
cuma gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah cümleten
Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.