You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cumaniz Mübarek Olsun...

Cumaniz Mübarek Olsun...

Profesör
RE: Hayırlı Cumalar..
Ve sen yine denendiğinde... Ve yine kalbin
daraldığında... Ve yine bütün kapılar kapandığında... Ve
yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde... Uzun uzun düşün ve
hatırla yaradanını. Allah, kuluna kafi değil mi?
Rabbimin hiç kapanmayan kapısına sığınarak; Vakt-i
şerif, CUMA , ahir ve dahi ahiret hayrola kardeşlerim!

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Mübarek forumun mübarek insanLarı Cumanız mübarek oLsun (: ..

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
cuma günü bir mahalle camisinin son cemaat bölümüne vakit namazı için girdim.

inşallah vakit namazımı kılarken imam devlete ve millete dua ediyordu.

---Allahım devletimize ve milletimize zaval verme.her türlü kötülüklerden koru ...v s. gibi

cemaat sözde cuma namazı kılacaktı namazdan önce dua ettirildi.

namazımı bitirdikten sonra bende tek başıma dua ettim.

---Allahım biliyorum ki ayetlerinde de verdiğin gibi senin kanunlarını senin hükümlerini kabül etmeyip hevese zevke göre kanun yapan laik devlete yardım etmezsin.bu devlete dua edenlerin de ne namazını ne de duasını kabül etmezsin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle. senin islam dininden başka bir dini kabül edenleri de yada iki dinli olanlarıda sevmezsin.bunlara münafık adını verdin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle.Laik din imamlarına laik idarecilere karşı mücadelemizde bize yardım et. başka bir yardımcımız yoktur.

inşallah bize islam dışı devletle savaşın hükmünü veren rabbim Allahım bizlere yardım et.

bu çıkışı zor durumdan bizleri kurtar.

bize yardım et.

işimiz zor hemde çok zor.

diyorlaki cuma namazı kıl.cuma namazı kılınsa kılmazmıyım.40 sene cahilliğimde kılmadım mı.?ama ayetlere göre tağuta bağlı kıldığım namazlar geçersizdir.

namazda okutuğum fatihayı yalanlayan laik devlete dua eden bir sözde imamın arkasında namaz zaten olmaz.imam başta fatiha süresini yalanlamıştır.

fatihayı okuyarak sapmışların yoluna beni çevirme diyoruz.imam efendi sapmış devlete dua ediyor.

bu kadar bir zıtlık olur mu.

bu namazın kabül olup olmadığı zaten açık.fatihayı yalanlayan,cemaate yalanlatan imamın ,cemaatin namazı nasıl kabül olur.fatiha süresini yalanlayanın namazı da yalan olur.

bunu anlayan anlıyor.anlamak istiyen bir dakika normal zekalıysa anlar.alim olmaya da gerek yoktur.

velhasıl işimiz zor.kardeşler.

bir tarafta arkasını Laik devletle birleştirmiş münafık din adamları diğer tarafta Kur'an ve sünnet yolunda

mücadele eden müslümanlar.

işimiz zor kardeşler .zorsuz da cennet olmaz.sahabe kolay mı cennetlik oldu.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2010, Saat:07:59 PM, Düzenleyen: onuri.
Profesör
Ey herbir hücreyi en küçük ayrıntısına kadar mükemmel yaratan Rabbim
Ey her yarattığını sebepsiz yaratmayan Rabbim
Bizler yine Sen'in cuma vaktine geldik
Her cuma bizi Sana yaklaştırsın
Bizleri geçmiş günahlarımızdan alıkoysun...

Bizler Seni özlüyoruz Rabbim,bu nefsin kıskançlarında
Bizler Habibini özlüyoruz bu yalan sevdalardan
Ne olur beni affet
Beni Sev
Annemi ,babamı sev
Sevdiğimi sev
ailemi,arkadaşlarımı,kardeşlerimi sev

Yeter ki Sen SEV Allah'ım...

Cumaları cuma olanlar Hayırlı Cumalar...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

TEVBE SÜRESİ 107.AYET:

- Savaşa katılmayanların bir başka grubu da islâma zarar vermek, kâfirliği pekiştirmek, mü'minler arasında ayrılık tohumu ekmek, daha önce Allah'a ve Peygamber'e karşı savaşmış birine gözetleme yeri hazırlamak amacı ile bir mescid yaptılar. Onlar, "iyilikten başka bir amacımız yoktu" diye yemin edeceklerdir. Oysa Allah şahittir ki, onlar yalan söylüyorlar.

TEVBE SÜRESİ 108.AYET:

- Orada asla namaza durma.kesinlikle bu mescidlerde ,camilerde namaz kılma. İlk gününden itibaren Allah korkusu temeli üzerine kurulan mescid, içinde namaz kılmana daha lâyık bir yerdir. Orada günahlardan arınmayı özleyen kimseler vardır. Allah günahlardan arınanları sever.

TEVBE SÜRESİ 109.AYET:

- Yapısını Allah korkusu ve hoşnutluğu temeli üzerine kuran mı hayırlıdır, yoksa yapısını kaymak üzere olan bir yarın kendi üzerinde kurup da o yarla birlikte cehenneme kayan kimse mi hayırlıdır? Allah zalimler güruhunu doğru yola iletmez.

110- Yaptıkları o yapı kalpleri paralanana kadar, yüreklerinde bir kuşku kaynağı olmaya devam edecektir. Allah her şeyi bilir ve her yaptığı yerindedir.

Zarar amaçlı mescidler (Mescid-i Dirarlar) birçok görünümler altında belirebilecekleri için, bunları ortaya çıkarmak üzerlerindeki yanıltıcı maskeleri indirmek, gerçek mahiyetlerini ve gizli amellerini insanlara açıklamak kaçınılmazdır. Aşağıdaki net ve güçlü açıklama, Peygamberimiz -salât ve selâm üzerine olsun; döneminde Dirar mescidinin ne şekilde ortaya çıkarıldığına bizim için bir örnek oluşturmaktadır.

"Savaşa katılmayanların bir başka grubu da islâma zarar vermek, kâfirliği pekiştirmek, mü'minler arasında ayrılık tohumu ekmek, daha önce Allah'a ve Peygamber'e karşı savaşmış birine gözetleme yeri hazırlamak amacı ile bir mescid yaptılar. Onlar, "iyilikten başka bir amacımız yoktu" diye yemin edeceklerdir. Oysa Allah şahittir ki, onlar yalan söylüyorlar."

"Orada asla namaza durma. İlk gününden itibaren Allah korkusu temeli üzerine kurulan mescid, içinde namaz kılmana daha lâyık bir yerdir. Orada günahlardan arınmayı özleyen kimseler vardır. Allah günahlardan arınanları sever."

Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-09-2010, Saat:10:43 AM, Düzenleyen: onuri.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.