You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cumaniz Mübarek Olsun...

Cumaniz Mübarek Olsun...

Forumcu
RE: Hayırlı Cumalar.....
Allah c.c

neml süresinde demokrasi ile idare eden sebe melikesi belkısa hz. süleyman peygamberimizin

savaş açtığını bekısın da tevbe edip ayetlerle ülkesini idare ettiğini veren ayetler

devleti işaret etmiyormu ?
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayırlı Cumalar.....
bu ülkede camilerin büyük bir kısmı hayırseverler tarafından inşa edilmiştir. o zaman konuya o yönden bakarsan bu ülkede yaşamanda caiz değil eğer o düşüncedeysen
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Cuma Gününüz Mübarek Olsun...
hayırlı cumalar
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Cuma Gününüz Mübarek Olsun...
CUMA NAMAZI KILMA ŞARTLARI :

1-TAĞUTUN HAZIRLADIĞI HUTBE İLE CUMA NAMAZI KILINMAZ.CUMA NAMAZININ HUTBESİNİ ŞERİAT DEVLETİ HAZIRLAR.

2-EN BÜYÜK MÜLKİ AMİR KILDIRIR.( BİR LAİK İMAM BANA BEN DEDİ VALİ VEKİLİ OLARAK KILDIRIYORUM. BEN DE ONA VALİ VEKİLİYSEN VALİLİKTEKİ MAKAMIN NEREDE . VALİ YERİNE KAÇ DEFA İMZA ATTIN DEYİNCEÇEKTİ GİTTİ. )

3-DEVLET İDARE ŞEKLİ KAPİTALİZM DEĞİL ŞERİAT OLMALIDIR.KUR'AN ANAYASA OLARAK KABUL VE UYGULANIYOR OLMALIDIR.

İNŞALLAH BU ŞARTLARIN OLDUĞU GÜNLERİ GÖRMEK NASİP OLUR.

MÜSLÜMAN OLMAK İÇİN ÖNCE TAĞUTU REDDETMELİ.

PUTLARI ATMA ŞARTI VARDIR.BEN MÜSLÜMANIM DEMEKLE MÜSLÜMAN OLUNMAZ.

tevbe süresi 108.ayet

- Orada asla namaza durma. İlk gününden itibaren ALLAH korkusu temeli üzerine kurulan mescid, içinde namaz kılmana daha lâyık bir yerdir. Orada günahlardan arınmayı özleyen kimseler vardır. ALLAH günahlardan arınanları sever.

LAİLAHEİLLALLAHMUHAMMEDUNRESULİLLAH I BOZMAYANLAR MÜSLÜMANDIR.

ALLAH C.C ORADA NAMAZA DURMA DİYOR MÜSLÜMANLARDA ORADA NAMAZA DURMUYOR.

CUMA NAMAZI ŞERİAT DEVLETİNİN İHTİŞAM,BİLGİLENDİRME,HABERLEŞMEÜMMETİN ALLAH C.C YE BAĞLILIK NAMAZIDIR.

LAİK DEVLET CUMA NAMAZI KILDIRAMAZ.KILDIRDIĞI NAMAZ DA NAMAZ OLMAZ.

AYETLER AÇIK VE NET İZAH EDİYOR.

AMA BEN KILIYORUM DERSEN GİT KIL.KAFİRİ MÜSLÜMAN SAYARAK ŞERİAT DEVLETİNİN GEREKSİZLİĞİNİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYORSAN MAHŞERDEDE PUTUN YANINDA OLURSUN.

TÜRKİYE DARUHARPTİR TÜRKİYEDE CUMA NAMAZI KILMA ŞARTLARI YOKTUR.

İnşallah anlayanlardan oluruz.

ALLAH C.C YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2010, Saat:02:01 AM, Düzenleyen: onuri.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.