You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cumaniz Mübarek Olsun...

Cumaniz Mübarek Olsun...

Uzman
RE: Cumanız Mübarek Olsun
[/size]cumanız mubarek olsun ....

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Yüce Rabbimiz! Ey kullarının günahlarını görmezden gelen ve yeniden dönüp sırat-ı müstakimi bulmaları için fırsat üstüne fırsat veren yüce Mevlâmız! Bizler çok günahlar işledik Şimdi “Tevbeler tevbesi!” diyor, yüce huzurunda boyun büküyoruz. Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizi haybet ve hüsrana uğratma!

Üzerimizdeki lütuflarını saymakla tüketemeyeceğimiz, ihsanı, keremi bol, rahmeti, şefkati ve merhameti sonsuz Rabbimiz!

Bize dünya adına verdiğin bütün nimetleri din-i mübin-i İslam’a hizmet etme istikametinde kullanmayı nasip eyle! Bizi, kardeşlerimizi, hepimizi bütün mevcûdâtı kuşatan ve her şeye şâmil olan engin rahmetinden mahrum etme!

Allah’ım! Her halimizi ıslah buyur ve bizi göz açıp kapayıncaya kadar nefsimizle baş başa bırakma!

Ya Rabbi! Nezd-i ulûhiyetinden göndereceğin fevkalade ve sürpriz tecellilerle ölmeye yüz tutmuş kalblerimizi ihya buyur..

Maddî-manevî hastalıklarımıza şifa ihsan et.. sinelerimizi paklaştır, gönüllerimizi pür nur eyle.. halimizi salâha erdir; hem öyle erdir ki, ey biricik Mevlamız ve biricik Seyyidimiz, içimizde sadece sâlih düşünceler kalsın ve kalblerimiz fâsit bütün mülahazalardan, hatta onların kırıntılarından bile sıyrılsın!

Amin

Hayırlı Cumalar Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin İnşaallah..
Allaha emanet olun!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
[Resim: cuma2.jpg]

ALLAH' im bütün dualarinizi hayirlisi ile kabul eylesin inşallah...rosegul dualarinizda beni de unutmayin inşallah...rosegul ALLAH' im CUMA'mizi mübarek kilsin hayirli eylesin ve yaptiginiz ve yapacaginiz tüm işlerinizi başariyla sonuclandirsin inşallah... rosegul selamet,saglik,selam ve dua ile inşallah. rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2009, Saat:06:30 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
hayırlı cumalar
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.