You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Cübbeli???
Sakal kesmenin hükmüne müctehidler ne demiş bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca; " 7- PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ ZINDIĞIN HOCASININ YÜZÜNÜN AYNISIYMIŞ" demişsiniz.Zındık kelimesinin anlamına ansiklopediden bakmanızı tavsiye ederim.Bu ne ağır bir ithamlar böyle!

Hiçbir alime hakaret ettirmem,siz de edemezsiniz.Sözlerinize dikkat edin.

Bir şeyler yazıyorsunuz,emek harcıyorsunuz felen;ama bu şekilde olmaz.Bir alime bu ithamı yapabilmeniz için onun birçok eserini okuyup,birçok sohbetini dinlemeniz gerekir.Bir kitabını okuyarak,bir saat sohbetini dinleyerek bu ithamda bulunamazsınız.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sen bir sohbetinin bir kısmını kırpıp buraya atıyorsun sonra bakın bu kişi neler söylüyor bütün lafları KURANA AYKIRI demek istiyorsun.

Yaptığın iftiradan başka birşey değildir.Cübbelinin 2 saatlik bir sohbetinin tamamını dinledin mi? Dinlemeden çok güzel karar verebiliyorsun galiba
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-12-2014, Saat:12:20 AM, Düzenleyen: Ahmed1.
General
Birincisi, sadece Cübbeli diyerek bir alime duyduğunuz saygıyı çok iyi anladım.

Ayrıca dediğimi yaptınız mı siz?Zındık ne demek baktınız mı?Ne kadar kolay birisine zındık diyebiliyorsunuz siz böyle!
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu videoları gönderen kişilere bakar mısın?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hakikat , İzlemediğin her halinden belli .

Ayrıca İlmi açıdan Ehli Sünnetin görüşlerinden de habersizsiniz.

1-Ehli Sünnete göre Rüyada Allah görülebilir.Bu manevi bir haldir.Kalp gözüyle görülen bir şekildedir.

2-Ehli Sünnete göre Peygamberler kabirlerinde diridirler.Bu halin nasıl olduğunu biz bilemeyiz.Şehidlere bile Yüce Allah ''Onlara ölü demeyin,onlar diridir'' demektedir.Ya Peygamberler? Şehidlerden daha aşağı mı?

3-Ehli Sünnete göre Kuranda nesh meselesi vardır.Bunu bizzat Allah buyuruyor? Ma nenseh min ayetin ev nunsiha neti bihayrin minha ev misliha (Bir ayeti nesh edersek veya unutturursak ondan daha hayırlısını veya benzerini getiririz) Bakara suresi

4-Ehli Sünnete göre Sakalı kesmek haramdır.En hafif fetva mekruh olduğu yöndedir.

5-Ehli Sünnete Kan içmek haramdır evet.Resulullah kimseye kan veya idrarını içmeyi emretmemiştir.Rivayetlere göre Sahabelerin bir kısmı yanlışlıkla bir kısmı ise teberrük maksadıyla bunu yapmıştır.Ama Peygamberimiz bunu kesinlikle ne emretmiştir ne de tavsiye etmiştir.

6-Ehli Sünnete göre zehirli ve zarar verici hayvanları öldürmek örnek zehirli kertenkeleyi öldürmek sevaptır.

Bunlar benden sana nasihattır.Ben söyleyeceğimi söyledim.Gerisi sana kalmış.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-12-2014, Saat:12:32 AM, Düzenleyen: Ahmed1.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.