yeşil vadi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:afedersin ilim yolcusu kardeşim ama bunasıl fıkra yaa şimdi yemekte yiyemiyecem sayendeMALUM RAMAZAN GELİYO AÇLIK DUYGUSU HİSSETTİĞİN ZAMAN AKLINA BU FIKRAYI GETİR GÜNÜN GÜZEL GEÇER
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
yeşil vadi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:afedersin ilim yolcusu kardeşim ama bunasıl fıkra yaa şimdi yemekte yiyemiyecem sayendeMALUM RAMAZAN GELİYO AÇLIK DUYGUSU HİSSETTİĞİN ZAMAN AKLINA BU FIKRAYI GETİR GÜNÜN GÜZEL GEÇER
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeşil vadi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:afedersin ilim yolcusu kardeşim ama bunasıl fıkra yaa şimdi yemekte yiyemiyecem sayendeMALUM RAMAZAN GELİYO AÇLIK DUYGUSU HİSSETTİĞİN ZAMAN AKLINA BU FIKRAYI GETİR GÜNÜN GÜZEL GEÇER
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nedemezsinyeşil vadi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:afedersin ilim yolcusu kardeşim ama bunasıl fıkra yaa şimdi yemekte yiyemiyecem sayendeMALUM RAMAZAN GELİYO AÇLIK DUYGUSU HİSSETTİĞİN ZAMAN AKLINA BU FIKRAYI GETİR GÜNÜN GÜZEL GEÇER

NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy iğrenççç
benım gıbı midesi hassa birisi bunu nasıl okudu
daha corba yemıcemm zaten sevmezdım
HELE BU YAZIDAN SONRA DAHA Bİ İŞTAHLA YEMEN LAZIM 
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy iğrenççç
AAA OLMADI BAK ÇORBA GİBİ ENFES Bİ NİMET YENMEZ Mİ?HELE BU YAZIDAN SONRA DAHA Bİ İŞTAHLA YEMEN LAZIM

ilçıkar:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy iğrenççç
AAA OLMADI BAK ÇORBA GİBİ ENFES Bİ NİMET YENMEZ Mİ?HELE BU YAZIDAN SONRA DAHA Bİ İŞTAHLA YEMEN LAZIM
ya ne demessin iştahmı bıraktınız zaten yemezdim dahada yiyemem heraldeilçıkar:
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy iğrenççç
ya ne demessin iştahmı bıraktınız zaten yemezdim dahada yiyemem heraldeilçıkar:
İYİ O ZAMAN HER ÇORBA GÖRDÜĞÜNDE BENİ ANARSIN
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yiyenlere afiyet olsun.ne hassas mideniz varmış be olağan şeyler bunlar
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.