You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çoraplara Mesh Etmek

Çoraplara Mesh Etmek

General
RE: Çoraplara Mesh Etmek
kardeş cevap olarak al diye yazmadım, bu ayet bizim insanlara bakışımızı ortaya koyar, bu ayet Allahtan vahiy almayan yani peygamber olmayan kimselerin söyledikleri sözlerin Allah katından gelen kesin/net/sağlam sözlere göre doğru veya yanlış olacağını gösterir, pratikte de bunun örneğini görürüz din adına bizden kat kat daha fazla bilgi ve hikmet sahibi alimler bile Kuran ve sünnete ters sözler söyleyip hükümler verdikleri olmuş ve bu durumlar için söyledikleri şey "Aslolan bizim söylediğimiz değildir, Kuran ve sünnettir. Rasulün sözü ile benimki çelişirse benim sözümü duvara çarpın." dır. Fakih Rasulullahtan da mı yetkili ki bir hükmü iptal edebilsin? bunu biraz düşünün, bu dinde hükmü koyan Allahtır ve hükümleri de Rasul bildirir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
en güzeli gidip abdesti tümden almak içinizde vücudunuzda rahat olur gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
olayı anlmıyorsun kardeşim icma deniliyorsa abdülaziz bayındır yaşarnuri gibi kastedilmiyor herhalde.. Sen ve kalemşöre cevap yazmak canımı sıkıyorrr ama tutamıyorm!!!Forum benim olsa banlardım sizi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya karadamlalar
dolanıp durma
hangi ehli sünnet alim, kadın çorabının üzerine de mesh yapılır demiştir onu söyle
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
senin kullandığın usulle cevaplayayım bunu:
ehli sünnet alimlerinin zamanında kadın çorabı mı vardı? ince çoraba da fetva veren sahabeler ve onca ehli sünnet alimi kaç defa yazılı burada, ha diyorsan ki "onların çorabı ince değildi" diye o zaman bana ince çoraba meshedilmeyeceğinin kuran ve sahih sünnetten delilini getir ki ben de döneyim görüşümden.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük gülücük
karadamlalar
o zaman bağcıksız ayakkabı üzerine de mesh yapabilirmiyiz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
müçtehidlik iddiam hiç olmadı, beni olamayacağım şeylere yakıştırıyorsan senin gönlünün güzelliğidir(?)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kuran ve sünnetten başka delil aramak sapıklık değil de Kuran ve sünneti uygulamaya çağırmak mı sapıklık? icma ve kıyası kastediyorsan Kuran ve sünnet zaten kural koyucu bir kıyası reddetmiştir, icma ise Kuran ve sünnete ters olmadığı sürece delil olabilir ki icmanın tespit edilmesi zaten başlı başına zor bir iştir, sizin kabul edeceğiniz kaynaklara göre söyleyeyim icma tanımına göre 4 mezhep imamının icması yeterli değildir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.