You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

çok sıkılıyorum

Cezalı Üye
çok sıkılıyorum
İçim çok sıkılıyor.yaşantım çok kötü değil ama bıktım artık.çekip gidesim var ama gitsem gözüm arkada kalacak.gidemiyorum bu yüzden.doğduğum günden beri hep bir sorun var hayatımda.aileme içim sıkılıyor diyorum.ailem de ne yapayım diyor.biraz daha söylesem ilaç iç diyor.bu nasıl bir kafa?insan çocuğuna böyle mi davranır?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: çok sıkılıyorum
sakin ol kardeşim ya çok ıskılan insan var hayatta

tek değilsin buna emin ol :/
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ben bıktım artık insanların sorumsuzluklarından.sorun olmayacak şeyler sorun oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
her derdinde her sıkıntında böyle isyankar olmamalısın

savaşta anne babasını kaybedip ortada kalmış bir çocuk kadar çaresiz değilsin en azından

senin durumunda olmak isteyecek o kadar çok insan var ki şuan dünyada
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Savaşta annemin babamın ölmesini hiç istemem ama böyle bir şey olsaydı bu kadar isyan etmezdim bence.çünkü zaten herkes ölecek.ölüme çare yok.annesiz babasız kalmak çok kötü ama öyle olursa hayatima devam etmeye calisirdim.hayatima devam edemessem açlıktan öldürdüm.ölüm gelecek nasılsa.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şimdi S6 şöyle bir durum var. Şimdi "kolumu keserim ne varki bunda" diyorsun. Bu lafta olduğu için çok basit gözüküyor. Bir zaman sonra kangren oluyor kolun ve kesilmesi gerekiyor. Düşün bakalım şimdi söylediğin gibi kesin diyebilecekmisin gözünü kırpmadan? Kolsun bir hayatı nasıl yaşayacağını düşünmeden?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.