Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Cok önemli lütfen bakın bi :(
Cok önemli lütfen bakın bi :(
1- Hata yaptırmak için olabilir
2-dalga geçiyordur.
sen olsan böyle birisinin tavsiyesini dikkate alırmısın.
sen bana "git şurdan atla" dersen, bakarım kim diyor diye. sen dersen atlamam, çünkü sen adamı ölüme atlatırsın. ama benim lafımda öyle yerlerden atlayan çok adam hala yaşamaktadır.
ya ben tartışma filan istemiyorum ama geldiğimden beri bu tezi işlkiyorsun ve yoruldum artık. gerçekten ya.
ne bitmez tükenmez bi enerji var sende.
Bu konu, karşılıklı tartışılacak bir konu değildir. Buna rağmen gulsevra'nın yazısı konunun dışında ve şahsa yönelik.
Cevabımdan sonra suhim'in yazısı da yine "alıntı" ile başlıyor.
Halbuki ben kimsenin yazısından da alıntı yapmadan konuyla alakalı şeyler yazdım. Size göre doğrudur, bana göre yanlıştır, nihayetinde çözüm mahiyetinde şeylerdir. Daha iyisini ortaya koyarsınız, zaten koymuşsunuzdur, tutup da "bu nasıl bir öneri" demem size. Neden diyim. "Şöyle olsa daha iyi olur" derim en çok.
En çok da şuna üzülüyorum.
Meşhur bi laf vardır:
"Küçük beyinler insanları tartışır
Sıradan beyinler olayları tartışır
Büyük beyinler fikirleri tartışır".
Bu laf benim lafım değil meşhur bi laftır, duymadınız diye bana mal edip bunu da tartışma konusu etmeyiniz.
Ben bu konuya gerçekten konuya dair yazı yazarak girdim ancak, konunun devamındaki 3 yazı şahsımla alakalı mevzular.
Böyle yaparsanız bende yanlış intiba uyandırırsınız. Şahıs olarak da sana o sözü yakıştıramadım "üzülüyorum san". ha sen belki bunu art niyetle söylemedin ama gördüğün gibi , yani o derece samimi bir ortam bulamadım daha burda. yoksa normalde o laf kaldırılabilir bi laftır. Ancak görüyon işte olanları, birbirimizi yeterince tanımadığımız ortaya çıkıyor. O halde bu süreçte duygularımızı gizleyerek sadece konunun özüne yazmamız gerekir.
Ben insan duygusunu küçümsemem, ancak, yerinde, zamanında, ölçüsünde olması gerekir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
cevaplara ıse ıkı taraflı olark sasırdım!
gerek yok arkadaslar boyle seylere.kımse yuzde yuz haklı olmaz hıcbır konuda

lutfen,gerek yok bırbırınızı kırmaya
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi