Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Cok önemli lütfen bakın bi :(
Cok önemli lütfen bakın bi :(
Ya bak birisi çıkıyor , diyelim ki adam inançsız ya da başka bir dine mensup olsun. söz meclisten dışarı bu olaydan söz etmiyorum. adam inançsız geliyor diyelim ki diyor ki "oğlumun ruhuna cin mi ney girmiş. cin nedir nasıl kurtulurum. ya da işte kızımın ruhuna şeytan girmiş mi ney öyle diyor herkes ne yapmam lazım". adam bunu size soruyor neden size soruyor, siz müslümansınız kitabınızda bu yazıyor belki bilirsiniz.
verdiğiniz yanıtlar şöyle: "sen onu doktora götür bi,r şeyi yoktur". ya da "sana öyle gelmiştir sen bu işi fazla önemseme filan".
kardeşim siz müslümansınız böyle ruhani olayları görmezden geldikten sonra yalandan yere kitap okumanın manası yokki. anlamamışsınız olayı.
müslüman ihtiyatlı olması lazım. her iki durumu da göz önüne almak zorundasınız çünkü ruhani alemden gelen gidenler olduğunda alimler mutabıktır. Bunları inkar ile bir yere varamazsınız; inancınızın zayıf olduğunu gösterir.
Evet, çoğunlukla üstünde durulmaya değmeyebilir. Ama duruma göre değebilir de. emin olmak için işi sağlam tutmak lazım.
Adam zaten in c,n ruh şehitlerin ruhu kavramlarını bilse zaten gelip sana sormaz. Sana soruyor çünkü kiğtabında yazıyor sen bilirsin diye. "yok amca sen tırlattın" diyorsun. e o zaman sen nice okuyorsun ki. dağda çoban olsan daha iyidir.
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi