You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cok önemli lütfen bakın bi :(

Cok önemli lütfen bakın bi :(

Profesör
RE: Cok önemli lütfen bakın bi :(
çok üzülüyorum allame sana
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ya ben gerçekten size hayret ediyorum varya. gerçekten inanamıyorum size.
Ya bak birisi çıkıyor , diyelim ki adam inançsız ya da başka bir dine mensup olsun. söz meclisten dışarı bu olaydan söz etmiyorum. adam inançsız geliyor diyelim ki diyor ki "oğlumun ruhuna cin mi ney girmiş. cin nedir nasıl kurtulurum. ya da işte kızımın ruhuna şeytan girmiş mi ney öyle diyor herkes ne yapmam lazım". adam bunu size soruyor neden size soruyor, siz müslümansınız kitabınızda bu yazıyor belki bilirsiniz.
verdiğiniz yanıtlar şöyle: "sen onu doktora götür bi,r şeyi yoktur". ya da "sana öyle gelmiştir sen bu işi fazla önemseme filan".

kardeşim siz müslümansınız böyle ruhani olayları görmezden geldikten sonra yalandan yere kitap okumanın manası yokki. anlamamışsınız olayı.

müslüman ihtiyatlı olması lazım. her iki durumu da göz önüne almak zorundasınız çünkü ruhani alemden gelen gidenler olduğunda alimler mutabıktır. Bunları inkar ile bir yere varamazsınız; inancınızın zayıf olduğunu gösterir.

Evet, çoğunlukla üstünde durulmaya değmeyebilir. Ama duruma göre değebilir de. emin olmak için işi sağlam tutmak lazım.

Adam zaten in c,n ruh şehitlerin ruhu kavramlarını bilse zaten gelip sana sormaz. Sana soruyor çünkü kiğtabında yazıyor sen bilirsin diye. "yok amca sen tırlattın" diyorsun. e o zaman sen nice okuyorsun ki. dağda çoban olsan daha iyidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
aynen katılıorum

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Körlerle sağırlar birbirini ağırlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
nerem allame ola ki bu cehaletim baki kala.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.