You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
çok korkuyorum
çok korkuyorum.bir kaç gündür uyurken çığlık atıyorum.felak ve nas suresini okuyorum.biraz rahatlatıyor ama hala korkuyorum.yardım edin lütfen.bu durum nasıl geçer?şu anda çok korkuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: çok korkuyorum
korkularınızmı var yaşadığınız?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
korkumun belli bir sebebi yok.mesela bir kaç defa uyurken telefon çaldı.birincisinde çığlık atarak uyandım.ikincisinde hem çığlık attım hem yataktan attım kendimi.bunları yaşayınca çare aramaya başladım.felak, nas, inşirah suresini okuyorum bazen.biraz rahatlıyorum ama gene de çok korkuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
dua ediyormuşsunuz zaten ; içinizden gelenleri söyleyerekte dua edin ; tamamen karanlıkta uyumayın ; bide hafif ışıklı bir ortamda uyumanızı tavsiye ederim , bide üstünüz açık uyumayınız , incede olsa bir örtüye bürünerek uyursanız faydası olacağını umuyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2014, Saat:02:11 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
içimden gelenleri söyleyerek de dua ediyorum.dua etmek de rahatlatıyor ama korkum tam geçmiyor.kötü bir şey yaşayacakmışım gibi geliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
gibi geliyor bak , kendinde söyledin , yani kötü bişey yaşayacağına dair kesin bişey yok ; gibilere fazla takma , kesin şeylerle uğraşırsan faydası olabilir , zanlardan uzak durmaya bak , gerçeklere yönel sana tavsiye , '' gibiler '' kesin gerçeği ifade etmez , '' gibilerin '' çoğu zararlıdır .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2014, Saat:02:29 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2014, Saat:09:07 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Profesör
Bana göre maneviyatını yükseltmekle birlikte birde psikiyatrist'e gitmeli, Allah eğer bir derdi, bir hastalığı yaratmışsa, onun tedavisinide yaratmıştır inş..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.