You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇOK KARARSIZIM YARDIM EDİN...

Yeni Üye
Arkadaşlar doğru yeremi başlık açtım bilmiyorum.bir durumum var ve ne yapacağımı bilmiyorum bi kız arkadaşım vardı biz yanlış şeyler yaptık ve vebalini aldım kızın ama o benden ayrıldı ama kendimi çok huzursuz hissediyorum şuan görüşemiyorum onunla ne yapmalıyım babasına söylemem doğru mu olur şeri hükümü nedir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ÇOK KARARSIZIM YARDIM EDİN...
madem huzursuzsun....
kızla helallesme fırsatın varsa helalles...ulasamıyorum dıyorsan tevbe etmelısın yaptıkların ıcın...
babasına soyleme olayına gelınce,sakın boyle bırsey yapma sakın...
ben tecrube ettım sonucları cok kotu oluyor,tecrube ıle sabıttır...gercı ben yalnıs seyler yapmadım ve yalnıs seyler yasamadık ama olsun...yıne de babasına soyleme
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ara bul nikahına al bence...dinimizde ahlakımızda cevremizde bunu gerektirir...madem hata yapmışsınız bedelini ödeyin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Huzursuz olman doğal eğer hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsan bir anormallik vardır kendini vicdanen rahat hissetmek istiyorsan çözümü nikahtır kıza ulaşamıyorsan babasından iste helalleşmek kafi değil vebali altında ezilirsin tüm hayatını etkileyecek derecede bir yanlış.. boyutu nedir tabi bilemiyoruz ama şekli ne olursa olsun bu gibi hataların telafisi zor anca Melek'in dediği gibi nikah ve bol bol tövbe-i istiğfar ikiniz içinde geçerli bu tek taraflı olmaz bu işler karşılıklıdır rıza söz konusu olmasa idi sende yanaşmazdın kardeş herhalde ikinizde bu hatayı telafi edeceksiniz evlenmelisiniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
çıkıp babasının karşısına desem ters tepki alacağımdan korkuyorum...adam deliye dönebilir ama kız rahat olmamış gibi yaşıyor ben sadece rahat değilim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen yinede kızı ikna edip ailesiyle tanışmaya çalış ama o hala rahat davranırsa herhalde yapacak bişey yok...cünkü tek kişinin istemesi ile de evlilik olmaz bunları ona da anlat.. zina büyük gunahtır
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Madem bişeyler yaşanmış.Bunu uygun dille halledin kıza ulaş evlenmek istediğini söyle sonra aileleri tanıştırırsınız geriside hayırsıyla olur zaten..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
kıza ulaşamıyorum hiçbirşey yapamıyorum...ben bu veballe yaşamak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.