You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: Çok acil yardım!
Allah kimseye bu derdi vermesin. Ben yaşadım ve biliyorum büyü nasıl bir dert? Sakın bulaşmayın bu işlere. Bunun büyü olup olmadığını anlamak için şekillere bakmak yeterlidir. Yahudilik sembolü var. Atın çöpe kesin büyüdür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeş o belkide sadece yıldız yapmak sitemiştir ,okunanlara bakılırsa ayetler , beytin sahibine dualar ,istiğfarlar gözüüyor..çöpe değil ayakbasılmayan bir yer bırakılmalı..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
okudukca ev ahalisinin korunması için yazılmış ayetler ve dualardan oluşuyor bundan eminim..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet ev ahalisi oradan taşınmış üstelik, en iyisi bir yere gömmek..bana göre kişinin aklında o işaretlere dair bir şüpe kalıyrosa onları çamaşır suyu ile silsin yok etsin geri kalanları da gömsün.. gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
kesinlikle uzaklaştırılmasında fayda var.. tamam iyi birşey olabilir ama bu tür dualar vefkler kişiye özel hazırlanıyor... yani bende işe yarayan antibiyotik bir başkasında yan etki yapabiliyor misali bu tarz şeylerde
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu tür şeylerin yakılması gerektiği söylenir ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
hepsinde aynı şey geçerli değil noyan abla... eğer yazı üstünde değil suyun içerisinde kullanılan bi vefk olsaydı olurdu.. ama bunlar yakılmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.