You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Çok acil yardım!
kardeeşim onlar her ise ne amaçla yapılmışsa onları evden çıkartın, eve de Nas ve Felak surelerini okuyarak birde Ayetel kürsi okuyarak girin inş bir şey olmaz...onlar her ne ise içinde ayetler olma ihtimaline karşılık..yüksekce bir yere âyet yazılı sayfaları hürmetli şekilde temiz şeylere sarıp ayak altına gelmeyen boş toprağa gömmebilrisniz..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kapının üstünde açık acık görülüyorsa bence kötü niyetli değildir.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Rabbim şerlerinden muhafaza etsin..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kaynaklarımızda Hz. Peygamber (s.a.v)'e de büyü yapıldığı kaydedilmektedir. Peygamberimiz (asv)'e büyü yapılmasının sebebi, Yahudilerin, Onun peygamberliğini hazmedememesidir. Çünkü, Kabe'nin bakımı, hacıların yedirilip içirilmesi, uzun zamandan beri Peygamberimiz (s.a.v)'in soyu olan Kureyş kabilesine aitti. Bütün bunların yanında bir de kalkıp "Nübüvvet (peygamberlik kurumu) da bize geçti derlerse, işte buna dayanamayız." diyerek, kötü niyetlerini açığa vurmuşlardı. Ancak birden çoğalan Müslümanlar ve Efendimiz (asv)'in gördüğü ilgi, Yahudileri tahrik etmiş ve çirkin yollara başvurmuşlardı ki, Ona büyü yapılarak öldürülmeye teşebbüs edilmesi de bunlardan biridir.

zamanın da Peygamber efendimiz hz muhammed sav bile büyüye teşebbüs edilmişken ..bilmiyorum inanmıyorum demek ne kadar doğrudur..

Rabbim kötü insanların şerrinden sana sığınırız
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeşim şimdi okumaya çalıştımda kötüniyetle yazılmadığını söyleyebilrim, çünkü yazılırken önce şeytanın şerrinden allaha sığınılmış ve bolca besmele çekilmiş,istiğfar edilmiş ve o evde bulunan mümin ve müminelere selamet dilenmiş dualardan ibaret..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-12-2014, Saat:07:09 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.