You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ

ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ

vampiriçe:):):)
RE: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
yine ilk okul birinci sınıftayken daha okumaya yeni geçmiştik öğretmenımz kitaplarla birlkte bzi bahçeye indirdi kendisi oğluyla konuşuyodu kapının önunde bnde bi ark ımı kandırıp merdiven oyunu oynamaya başladık bn ufacık boyumla iki merdiveni birden zıplayarak geçmeye çalıştım patt yere bi yapıştımgülücük Allah kaşım açılmştı öğretmenın oğlu aldı bni kucağıuna doğru hastaneye,,
öğretmenımın çocuğunu da unutmam hea yolda bana teselli verıyoduu ahh ne romantik anlardı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AYRICAA ŞU CİVCİVLERİ SÖYLEYİP DURMA BEE DUYANDA BİŞEY YAPTIM SANICAK ALT TARAFI SALINCAKTA SALLADIM UÇMAYI ÖĞRETMEYE ÇALIŞTIM VEDE ŞELTOKSLU SİNEK VERDİM ONUDA YENGEM VER DEDİ NAPİM BAYILAN CİVCİVLERE YOĞURT BİLEM YEDİRDİM BAZILARI ÖLDÜ AMA NAPİM ONLARINDA ÖMRÜ O KADARMIŞ TongueTongue

REYYAAAANNNNNNNNNN ifadeifadeifadeifadeifadeifade KOPTUM BEEE kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
KÜBRA SENDE AMMA YARAMAZMISIN BEEEE ifade KASIN GÖZUN CİZİK İÇİNDEDİR SENIN ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KÜBRA SENDE AMMA YARAMAZMISIN BEEEE ifade KASIN GÖZUN CİZİK İÇİNDEDİR SENIN ifade

he valla ya bi izleri kaldı bi de aklımdan silinmeyen anılargülücük
bana diyene bak senın yaptıklarına ne diyelim hehe gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ben çok usluymuşumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
üfff üfff anlat anlat bitmez bendekiler...ifade
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SEN ANLATTA BİZ GÜLELİM Big Grinelice:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
tamam anlatıyım :sırıtık:
şimdi ben gene küçümenken anneannemlere gıttıgımızde fıstık toplamaya gıderdık benım kuzılerle
aralarında en kucuklerıde benım heee :sırıtık:
onlar hep fazla toplardı daha yuksege tırmanırlardı ben cıkmazdım hep mızıkırdım aglardım benımkı az dıye yalandan tabı :sırıtık: olarda bır oluo bana verırılerdı hep fıstıkları ifade
bide hep aksamları saklambac oynardık karanlkta bı baska oluyo ya saklambac valla gene olsa gene oynarım ama hepımız essek kadar olduk ve kımse benım kadar delı degıl ifade
neyse 10 kısı falan oynuyoruz ben hep en uzaga saklanırdım hıc bulamazlardı benı annemler benı aramaya cıkarlardı aksamın körunde cok zevklıydı yaaa ifade ifade ahh ahh cocuk olmak var yaaaa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.