You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ

ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ

R4BİA
Cvp: RE: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ark larla üsküdar sahilinde dolaşıyoduk yanımda iki turst genç çocuk vardı iri diğerinin fotosunu çekıyodu
ama çok tatlılardı bn de dayanamayıp 'çok tatlıısn abi' dedım ne de olsa turıst anlamz die düşündüm ama cvbı yapıştrdı 'tşk cnm'
abovv meğer türkmüşgülücük
tabi bu geçen yıki bi yaramazlığımgülücük

ALLAH DERDİNİ ALSIN İNŞ kahkahakahkahakahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha

KÜBRACIM SEN YAZMASANDA OLURDU YARAMZ BİR ÇOCUK OLDUĞUNU BUNU HER HALİNLE BELLİ EDİYODUN BE CANIM :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy siz çatlayın emi benimküçüklüğüm gibi varmıydı beee

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BENİ REYANIN TAVŞANI YA DA CİVCİVİ OLARAK YARATMAMIŞSIN...

CANİİİ kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy siz çatlayın emi benimküçüklüğüm gibi varmıydı beee

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BENİ REYANIN TAVŞANI YA DA CİVCİVİ OLARAK YARATMAMIŞSIN...

CANİİİ kahkahakahkaha
senin tavşan yada civciv olarak yaratmasına gerek yok kız kara listeme girme yeter
delicedelicedelice

şimdi çıkmam lazım sonra yazarım
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

CANİİİ kahkahakahkaha
senin tavşan yada civciv olarak yaratmasına gerek yok kız kara listeme girme yeter
delicedelicedelice

şimdi çıkmam lazım sonra yazarım

AAYY SENİN KARA LİSTENDE Mİ VAR YERİM SENİN KARA LİSTENİ BEN kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAYROLA KIZ CİVCİVLERİN AHI MI TUTTU YOKSA :D

YOK BEE ŞUNLARLA Bİ EYLENELİM DEDİM HEPSİ SAZAN OLTAYA GELDİ kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
AYRICAA ŞU CİVCİVLERİ SÖYLEYİP DURMA BEE DUYANDA BİŞEY YAPTIM SANICAK ALT TARAFI SALINCAKTA SALLADIM UÇMAYI ÖĞRETMEYE ÇALIŞTIM VEDE ŞELTOKSLU SİNEK VERDİM ONUDA YENGEM VER DEDİ NAPİM BAYILAN CİVCİVLERE YOĞURT BİLEM YEDİRDİM BAZILARI ÖLDÜ AMA NAPİM ONLARINDA ÖMRÜ O KADARMIŞ TongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
ya ben kucumenken kuyuya dusmusum Smilegülücük
ne ısım varsa ama hatırlamıorum yanı kucugum ya ıyıkıde hatırlamıorum yanı gülücük
sonra bız gene kucukken bole demırlerle falan oynuyoduk bı salak arkadasım gozume sokuyodu nerdeyse kör olcaktım allah korumus yanı neysekı gelmedı gozumun tam yanına geldı dikiş attılar cok cix durur :sırıtık:
ondan sonra bı gun elektrık dıregıne tırmanıyodum ne ısım varsa artık bı dustum paattt kan revan ıcınde her yer ablam bayılmıstı benı ole gorunce :D:D:D
bı gun de top oynuoduk kamyonun altına kactı topumuz ben alırım dedım almaz olaydım bı gırdım kamyonun altına gırmemle cıglıgım bır oldu böyle burnumu bı yere carptım ama nereye bılmıorum hala mor dur orası :D

şimdilik bu kadar esen kalın efem ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: ÇOCUKKEN YAPTIĞINIZ YARAMAZLIKLARI ANLATIRMISNIZ
Smilegülücük komikmiş şafak yauw ne de olsa çocukluk yauwgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.