You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çocukken Neyi Ne Zannederdik ..?

Çocukken Neyi Ne Zannederdik ..?

Cezalı Üye
RE: Çocukken Neyi Ne Zannederdik ..?
onuncu yıl marşındaki çıktık açık alınla kısmını çıktık ağacın dalına sanardım :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
çocukken eski evimizde florasan lamba kullanırdık. O lambalarında patlamaya yakın kenarları siyah olurdu . babamda birgün bu lamba patlayacak patlamadan değiştirmek lazım dedi o gece öyle çok dua etmiştim ki lamba patlamasın diye kahkaha o patlamayı devasa bi patlama olarak düşünürdüm çünkü :D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bellı bır yasa gelmıs adamları ınsan zannederdım,buyunce gordum kı degıllermıs;sadece canlıymıslar.
oksıjen ısrafı yapıyorlarmıs sadece.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
atatürkü 10 metre boyunda ve her şeye gücü yeten biri olarak biliyordum.

Hatta anneme "anne atatürkün elinden tutabilir miyim benim boyum yeter mi?" Bööö diye sormuşluğum var. cevabı beni çok derinden yaralamıştı.
"Oğlum atatürk öldü elinden falan tutamazsın" demişti. Bari alıştıra alıştıra söyle be anne diyemedim.kahkaha

İşte o andan sonra bütün hayallerim yıkıldı.

Artık nasıl okulda anlatıyorduysalar. Ölümsüzdür, ölmemiştir, yücedir, büyüktür falan filan diye. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ben küçükken:
Patatesin hamurdan yapıldığını, Makarnanın ise ekildiğini sanırdım...

Televizyondaki insanları kablodan geçip TV kutusuna girip yayın yaptıklarını sanırdım...

Çizgi film karakterlerini gerçek sanırdım...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.