You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
çocuk eğitimi
merhabalar 3.5 yaşında kızım var elif ba öğretiyorum harfleri tanıyo ilerisine daha geçemdik zamanla olacak inşallah ,sormak istediğim başka neler öğretebilirim nasıl öğretebilirim müzik dinlemeyi seviyo müzik yerine ilahi veya sure okuyan çocukları ne biliyim yani neler yapabilirim sizden yardım bekliyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: çocuk eğitimi
Merhaba, hoşgeldiniz
Eutopia arkadaşımızın bu hususta çok güzel paylaşımları var.
arama kısmından, ' çocuklara islam dini nasıl sevdirilir, öğretilir' başlığını bulabilirsiniz.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cevrenizde kuran eğitimi veren dernek veya kreşler var ise faydalana bilirsiniz çocuklar küçük yaşta ne kaparsa öyle devam ediyor doğru ve profesyonel bi kuran eğitimi alırsa öyle dewam eder bizim kendi derneklerimizde 5-10 yaş kuran eğitimi verilmektedir ordan dolayı söyledim maşallah çocuklar bizden iyi kapmaktadır bilgileri
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet haklısınız 3 kuran kursun agötürdüm küçük diye kabul etmediler kızımda çok üzüldü Sad ne kadar önce öğrenirse o kadar iyi bende hafızm hoca adayıyım ama kendi çocuğuna yetersiz oluyo insan ...başkasını daha iyi dinler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
haklisiniz cocuklar bu tarz seyleri baska bir otoriteden ogrenmeyi tercih ediyorlar..
cunku anne figuru yaninda direk hoca figurunu kabul edemiyorlar.. Zehan kardesimin de dedigi gibi bununla ilgili bir topigim var ozel sorulariniz olursa o konuyla ilgili paylasim yaparim benim icinde daha kolay olur gülücük
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.