You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
COCA COLA
[Resim: xcv1ubzl0.jpg]

Coca Cola'nın Anlamı Nedir?
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini Düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda 'La Muhammed La Mekka' yazısı ortaya çıkmaktadır. 'La' arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: 'Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak' anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?

[Resim: cocacola.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: COCA COLA

coca cola coca cola company ürünlerini içmiyoruz içirtmiyoruz
aldığımız her litre coca colanın
filistinli can kardeşlerimize mermi bomba olarak döneceğini biliyoruz
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: COCA COLA
ve biz hala coca cola içmeye dvm edelim...Müslümanlar arasında birlik dirlik olmadıgı surece islama saldırı islam ulkelerine saldırı bunlar hep olacak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
içmeyin arkadaşlar şu zıkkımı hem sağlığınıza zarar hemde yahudiye gitmesin paranız :kızgın:
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: COCA COLA
ıııSaskinSaskinhade yaws ımmm....aman içmesek ölmeyiss heralde....Kizgin[/mp3]
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
gazlı içeceklerin hepsinde alkol war ama saklıyorlar işte Kizgin alkol olmadan kolanın kıvamını tutturamazlar

arkadaşlar bir şey daha coca cola, pepsi ve bunun gibi yiyecek ve içeçeklerin içinde ne kullanılıyor biliyormusunuz......

bu tür içeçeklerde haşhaş suyu kullanılıyor... farelerde haşhaşa bayıldıkları için haşhaş fabrikalarında haşhaşlarla suları sıkılıyor yani eziliyor.. içenler onun suyunuda içiyor... vede unutmayın çok tatlı cipsilerde yani hani şu sivilce yapan cipsilerde domuz yağı kullanılıyor....

nerden biliyorsun diyorsan domuz yağı çok feci sivilce yapıyor.. vede bunu doktor kontrolünde ben yaptırdım... bu yıllarımda yemiyorum cipsileri vede Allah'a çok şükür gençliğimi sivilcesiz geçiriyorum.... dikkatli olmaya davet ediyorum bunlar dini bir kanalda da yayınlandı bunları içen insanlar gaflette oldukları için sadece duydular gördüler.... Allah'a emanet olun....
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2008, Saat:12:46 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
vampiriçe:):):)
bi de kolaya rengini veren böceklermiş bunu da forumda daha önce paylaşmışlardı ıyy bn artık içmiyorum çok şükürWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kız kübra imzanı boykot ediyorum çok büyükTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: COCA COLA
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız kübra imzanı boykot ediyorum çok büyükTongue

tmm bu boykuto olumlu karşılıyorum ve emir büyük yerdengülücük küçülteyim bariiigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.