You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cizrede vefa
Bir ay çalışıp yeni kuraya girmek için istifa etmeyi düşündüğüm yerdi Cizre ilk geldiğimde...İlk üç ay çok güzel geçti...Dicle kenarında oturmayı, kasrik boğazında serinlemeyi çok sevdim...İstanbulun kalabalığından ve asistanlıktan kurtulduğum bu yerde rahat bir nefes aldım adeta...Halkı kucak açtı, nereye gittiysem "hocam" diyerek saygıda ve sevgide kusur etmedi, her türlü problemimizde yardımcı oldular...Hastanede çalışma arkadaşlarımla hep uyum içinde olduk, birbirimize hep destek olduk...Şu an zor bir süreçten geçiyoruz. Can güvenliğim yok bunu biliyorum, yediğimiz roketler ilk olmadı, son olmayacak bunu da biliyorum...Ama bildiğim birşey var ki burdaki sivil halkla, askerin şu anda bize ihtiyacı var...Bir karar vermem gerekiyordu...Kalacak mıyım kaçacak mıyım? Acildeki diyaliz hastasını görünce, annesinin kucağındaki ağlayan bebeği görünce, deposunda biten suyu doldurmak için dama çıkan ve saçma isabet eden evin genç kocasını görünce, hastanede uyku tulumuna girip beton üstünde yatan askeri görünce...
Tabipler odası ve sağlık bakanlığı şu ana dek hiçbirşey yapmasa da bizim için, ben kendi adıma şimdilik kalmayı seçiyorum...Vefasız değilim Cizreye'de, ülkeme de...
Bu kararımı destekleyen önce eşime ve sonra aileme çok tşk ediyorum....

t.k.günal
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.