You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cinlerle temas kurulabilir mi?

Cinlerle temas kurulabilir mi?

Acemi Üye
RE: Cinlerle temas kurulabilir mi?
İsmini anınca gelirmiş yorumuna güldüm ya. :D
ismini andın yorumunda geldimi ki :p

O kendisi istediğine gelir Allah'n izniyle.
anmakla gelir işini geç sen şuan senin yanında dahi görmediğin fakat bi evi dolduracak kadar cin var zaten seslenmeyle anında burdayım diye görünmez merak etme hahaha :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
:baygın
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2015, Saat:01:31 PM, Düzenleyen: Noyan.
General
Üfürükçü Hoca Geldi BAĞYANNN :D Cin çağrılır böyü yapılır böyrün efendim 15 repe siteyi bilenem heklerik :D Abeeee cinci geldi abeee :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evlenen bile varmış..Saskin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yazdıklarını tam okumadım ama anlar gibiyim. Bu işler okadar kolay değil. Onları etki altına alamazsın sen etki altına girersin ve dünyan maf olur. Onların en azı bile binlerce kişiden oluşuyor. Ve seninle iletişime geçecek olan şeytanın hizmetinde olanlar olacak. Müslüman bir varlık seninle uğraşmaz gider ibadetle uğraşır. Gelecek olan şeytani varlıkta baştan müslümanım der bir kaç güzel şey anlatır ve inanmaya başlarsın ve işin biter. Hiç bulaşma. Sen namazını tastamam kıl, zekatını ver ve yapabiliyorsan hayatın boyunca 1 kez hacca git sana yeter.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.