You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.:: DeathLess ::.
Çin Salatası
Malzemeler

1 su bardağı pirinç
1 su bardağı haşlanmış mısır
1 su bardağı haşlanmış taze veya konserve bezelye
10-12 adet kornişon
4 adet sivri biber
yarım demet maydonoz
yarım demet dereotu
pul biber
tuz
limon

Hazırlanışı

Tuzlu kaynar suda bekletilmiş pirinç, içinde 5 çorba kaşığı kadar sıvıyağ olan tencerede kavrulur. Üzerine bir bardak su ve tuz eklenerek pişirilir. Altını kapattıktan sonra içine mısır ve bezelye konarak demlenmeye bırakılır. Soğuduktan sonra içerisine ince kıyılmış maydanoz, dere otu, kornişon, sivribiber, pul biber,limon koyulup karıştırılır.
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Çin Salatası
bu salatanın sosunu servis esnasında eklemeniz gerekir yoksa salata bulamaç gibi oluyor Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çin adını görünce ister istemez önyargıyla hareket ediyorum.Köpekli,yılanlı,çıyanlı birşey bekliyordum :D işte önyargının gözü kör olsun.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bide bu çinlilerin kuş yuvası çorbaları varmış haberlerde izlemiştim spiker anlatırken az daha çıkarıyodu :D

şöyleki bir adet kuş vuyası alınır (içindek börtü böcek kuş gübreleriyle birlikte) bilmem kaç saat kaynatılırmış) sonra iştebişeyler daha ekleyim servis yapıyolarmış

ıyyyk midem kalktı bee
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2009, Saat:11:16 AM, Düzenleyen: Reyyan.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bööğğğğğğğğğğ
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
maydonz olmasa deneyebılırdım ıcınde fare felan katmıonuz dımıgülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.