![[Resim: l8rsf.jpg]](http://d1303.hizliresim.com/17/n/l8rsf.jpg)
Malzemeler;
1 paket çikolata sos
1 paket sade kremşanti
Ve pandispanya
2 adet muz
Pandispanya İçin;
4 yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 su bardağı un
1 su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
Pandispanya yapımı;
4 yumurtayı kırıyoruz şekerini ekleyip iyice çırpıyoruz elimizle bakıyoruz şeker elimize değmiyene kadar çırpmaya devam ediyoruz. daha sonra elek yardımı ile unu nişastayı ve kabartma tozunu ekleyip tahta kaşık ile karıştırıyoruz kekiminde püf noktası budur
daha sonra kek kalıbı veya borcam hangisini kullanıyorsak altını kenarlarını yağlayıp fırına 180* fırına veriyoruz. Kekimizin üstü fazla kızarmamalı kürdanla takip edelim keki hafif üstü pembelesince hemen kürdan saplayalım pişmişse fırından alalım
ve soğumaya bırakalıım 
-Daha sonra 1 paket sade kremşantiyi hazırlayalım ben 1 su bardağından 2 parmak az süt koyuyorum daha kıvamlı oluyor.
-Ve tabiki Çikolata sos yapımı
Marketlerde hazır çikolata sosları oluyo ben onlardan kullanıyorum fakat 2su bardağı süt ile hazırlıyorum daha katı bi kıvam elde etmek için. sosumuzuda şantimizin ardından hazırlayıp hemen soğumaya alıyoruz.*ve son aşamaya geldik
kekimizi ortadan ikiye eşit bi şekilde bıçak veya ip yardımıyla ayırıyoruz ben genelde bıçak kullanıyorum. Arasına çikolata sosumu güzel bir şekilde yayıyorum ve uzerıne muzlarımı dilimleyip diziyorum kekin diğer tarafını kapatıyorum ve uzerını kremşanti ile kapatıp süslüyoruum
Gerçekten çok basit,pratik ve zaman almıyan bir pasta

~AFİYET OLSUN~
Teşekkür ederim önerin için