You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CHP zihniyeti yine hortladı!

CHP zihniyeti yine hortladı!

Profesör
RE: CHP zihniyeti yine hortladı!
yapılan düzenlemeler farkındaysanız hep muhalif köstek oluyor..
muhalif bu durumda doğrumu yapıyor bunu yapmakla
en basiti türban mesela..

ve bazı okullarda hala açtırma baskı var..

sedatsedat burdan başbakanın senin yazdığını görüceğinimi sanıyorsun gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Sevgili Süper Moderatör Nazlıcan gülücük sohbet meydanındaki paylaştım konuya cevap verecek misin...19. madde açıkca ihlal ediliyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yanıt verdim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
başbakan aslında omu sanıyorsun , başbakan sensin ve onun taraftarları , siz ne derseniz onu yapar , fakat siz hiç bir şey demeyince o hiç bir şey yapmıyor , siz onun zulmüne dur dmesseniz oda zulme devam eder , siz onun hatasına hata demesseniz o hatasına hata demez bence , siz ona yapacaklarını söylemesseniz o istediği şeyi yapar , bende eleştirisi olmayan bir taraftarlağın ne chp lilere yararı var diyorum , ne akp lilere nede diğer partililere diyorum , bi kere chp başörtüsüne karşı çıkıyorsa eğer çağdışı ve dini özgürlüklere karşı hata etmiş olur , insanların kılık kıyafetine karışmak ne haddine , bak ben eleştirdim chp yi ; zulüm kimdeyse eleştirilir ve ona dur denir , iyilik yapanında iyilikleride söylenir elbette .

konuyu açan ben değilim nazlıcan , birisi konu açıyor ben onun söylediğine karşılık bişey yazıyorum , o zaman konuyu açan kişiyede söyle; eleştirdiği kişi onun yazısını görecekmi de onada , o yazıyor bende ona soruyorum yada eleştiriyorum , sende beni eleştirdin söylediğimi bak , bende senin eleştirine cevap verdim , ne güzel değilmi , forum değilmi burası , yazılacak tabi değilmi .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-04-2014, Saat:12:09 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman
Akp ırak ta öldürülen 1,5 milyon insanın hesabını nasıl verecek acaba.
Madem başörtüsü meselesi kısa sürede cozuluyormus o zaman neden yıllarca bu meseleyi cozemediler vs.
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
euzu billahi mine'ş-şeytani ve's-siyase..

sizi siyasetle başbaşa bırakıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.