You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CHP'de sular durulmuyor

CHP'de sular durulmuyor

Profesör
RE: CHP'de sular durulmuyor
Hani al birini vur ötekine hesabı
Kim gelse birşey değişmez
Kafa aynı; )
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sistemin partilerinde genel olarak böyle işliyor malesef, fakat 10 sene öncesine göre bile çok büyük değişmeler var kendi çaplarında. tercihe şayan kılacak bir değişim mi, benim için hayır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
CHP kurultayında yine Kılıçdaroğlu seçilirse CHP bölünecektir diye düşünüyorum.
Yok Muharrem İnce v.s ulusal kanattan birisi seçilirse, CHP bir elli yıl daha iktidara gelemez.

Kadir Mısıroğlu bir konuşmasında şöyle söylemişti:
''Müslüman yatsa da artık Allah cemal sıfatıyla muamele ediyor.''
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2014, Saat:12:44 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
valla chp bi yanda kadir mısıroğlu kafası bir yanda birbirinin simetriğidir benim için zıt gözükseler de gülücük birbirlerini tüketerek bitmelerini isterdim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Mısıroğlu'nun sözünü aktarmamdaki amaç:
Türkiye'de müslümanlar artık eski CHP zihniyetinin tasallutundan tamamen kurtulmuşlardır hamdolsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Dünyevileşmenin fazla olduğu, özellikle sahil şehirleri, turistik yerler,
İzmir gibi Sabatayist ailelerin çokça yerleştiği yerler,
Sosyo ekonomik durumu artan ailelerin çoğu,
Üniversite mezunu okumuş kesimlerin çoğu CHP ye oy veriyor.
Sizce neden?

Ben kendi görüşümü belirteyim:
- Dünya ile ahiret birbirinin zıddıdır.Biri ağır basarsa diğerinin hafife alınması söz konusu olabilir.
- İslamdan uzak yaşantı kişinin her türlü tercihini etkiler.
- Dünya ilmi arttıkça kişinin kibri, ahiret ilmi arttıkça tevazusu artar.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın, CHP ye oy veren imanlı insanlar da mevcuttur.
Ancak daha seküler kesimlerin bu partiye oy verdiği herkesin malumudur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
CHP tarih boyunca kendinden olmayan kişileri her zaman ezik görmüştür. Bakınız kendine oy atmayan zihniyete cahil,köylü,okumayan kesim,makarnacı,kömürcü gibi tabirler kullanarak her zaman hor görmüşlerdir.CHP de değişim şarttır halkı aşağılamayan hor görmeyen halkı anlayan kişilerin başa geçmesi ve iyi bir muhalefet göstermesi kaçınılmaz olmuştur. Ama bunların olacağını pek zannetmiyorum şahsi görüşüm. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözü vardı ''Manşet ile gelen manşet ile gider'' sanırım Kemal beye yol gözüktü manşet ile gidecek gibi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.