You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CHP başörtüsü kararı için Danıştay'a başvurdu

CHP başörtüsü kararı için Danıştay'a başvurdu

Ruhumuz Yeter...
RE: CHP başörtüsü kararı için Danıştay'a başvurdu
artık ordan ekmek çıkmaz onlara
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Birde ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzaklaşarak...işin garip tarafı ise hep bu tavırlarını seçim zamanına denk getiriyorlar sanki bilerek yapıyorlarmış gibi...adam gibi muhalefet olmayınca akp'de istediği şekilde hareket ediyor...marmaray'ı hedef alıyorlar...arkadaş belki de bu ülkenin en çok çalışan bakanı ulaştırma bakanı akp'nin güçlü tarafından niye vurmaya uğraşıyorsun...eğitim sağlık konuları varken...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2013, Saat:10:40 PM, Düzenleyen: Can Feda.
Ruhumuz Yeter...
bakalım meclise akpli vekiller başörtülü geliceklermiş o zaman ne yapıcaklar
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Meclis sıralarına vurup alkış eylemi yaparlar en fazla gülücük ha birde tencere tava vardı dimi ?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
karacadan birer takım yollayalım o haldegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Ee tencere tavayla yapılan eylemin böyle dibi tutar işte gülücük
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
şöyle bi sözde duymuştum yakın zamanda ben... ''bu hükümetin kömürle,makarnayla iktidar olduğunu sananlar elbet tencere,tava ile yıkılacağını zanneder'' çok gülmüştüm :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
artık bişey yapamazlar devlet iyice islam a bağlandı. temizlediler onların adamlarını pardon adam dedim adam olmayan kişileri .kedinin ciğere baktığı gibi bakarlar pati atmaya çalışırlar işte
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.