You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çeviri Ekibimize Katılmak İster misiniz?

Çeviri Ekibimize Katılmak İster misiniz?

Forumcu
Cvp: Çeviri Ekibimize Katılmak İster misiniz?
Ülen reklamcı abi. gülücük Ben gönüllü arkadaş arıyorum.
Protranslate diye benzer bir siteye sormuştum. Hani, üç-beş liraysa cebimden vereyim diye. Film başına 600 Lira gibi astronomik bir fiyat çekildi.
Hesaplıyorum. Ben şu âna kadar 40'dan fazla film ve bir dizi (Cennet'e 5 KM) tercüme ettim gönüllü olarak. Sizinle mi çalışsaydım ne? Milyarlarım olurdu. gülücük
Şaka bir yana gerçekten ben Amerikan filmlerini tercüme etmem. O kadar ücret verilse bile.
İran filmlerini tercüme ediyorum gönüllü olarak. Ama tek başıma yetmiyorum.
Bionluk sitesinden birkaç üniversite öğrencisi gence harçlık vererek başka bazı filmleri tercüme ettirdim ama yine de pek hızlı değiliz. O yüzden soruyordum.
Gönüllü olabilir veya çam sakızı çoban armağanı birşeyler verebilirim. Ama film başına 500-600 çok aşırı bir fiyat.
Sizin sitenize sormadım. Telefon filan istiyor diye. Reklam mesajı almak istemiyorum. Ama tahminim sizin de fiyat aynıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-10-2020, Saat:08:50 PM, Düzenleyen: kodoo.
Yeni Üye
Cvp: Çeviri Ekibimize Katılmak İster misiniz?
İran filmleri hoş tabi ama film sektörü denilince Avrupa bile göze çarpmıyor. Hollywood tekelleşmiş bir güce sahip. Bütçe olmadan da kaliteli film çekmek çok zor. Telefon geri dönüş içindir bu arada.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.