You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cep telefonu önerisi..

Cep telefonu önerisi..

~Laedri~
RE: Cep telefonu önerisi..
Gelecek Vaad ediyor ama şuan için malzeme kalitesi arayüzü ve marketi çok kısıtlı dediğim gibi kağıt üstü şövalyeliği var.. Pc den düşün okadar güçlü donanımlar kurup pc topluyoruz lakin windows arka plan Uygulamaları filan derken çok kasıyor beklentilerini karşılamaz neden dersen Sürekli çöküyor.. Dediğim gibi ios dışında yalan... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
fanboy değilim sakın yanlış anlama sonuçta apple ın yada diğer firmaların ortağı değilim banada hiçbir kârı yok.. Senin beklentilerinin bendede olduğu için ios diyorum gülücük deneme yanılma yöntemi sana Kalmış tabi yine android serisi ile devam edebilirsin sonuçta Özgür irade var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
4 aydır note 3 kullanıyorum kesinlikle kasma yok müthiş bir telefon şarz olayına gelince bu saatlerde takıyorum sabah 5 yada 6 gibi çıkarıyorum çoktan dolmuş oluo tabi ama ben o şarzdayken uyuyorum ve sabah altıdan gece 10 a kadar full kullanıyorum işim gereği sürekli wifi açıyorum sürekli telefonla konuşuyorum ve şarza takarken hala % 20 şarzı dolu oluyor. her çeşit televzyonu kumanda edebiliyorum projeksiyonları bile kumanda edebiliyorum ekranı çok net ve güzel sesi kaliteli kamera özellikleri müthiş çeşit çeşit modlar var mesela zıplarken çekindiğin zaman aynı karade zıpladığının evrelerini görebilyosun ağır çekimde ateş yak otur izle s pen ile el yazısıyla yazdığın bi numarayı arayabiliyorsun yada bi adres yazıp direk haritalarda bulabiliyorsun..
yani ben kesinlikle note3 al derim. note 4 demiyorum çünkü bi arkadaş almış pek bi farkı yok sadece parmak izi özelliği eklemişler bide biraz dha geniş işlemcisi biraz yüksek bide onun işletim sistemi kitkat ama oda iphone a özenmiş gibi duruyor.. note 4 e o kadar para verilmez şimdilik
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Şarj olayında note serisi elbet daha iyi lakin kamerada asla aynı şeyi söyleyemem bi kere diyafram dan fark atıyor ip serisi... Ayrıca format roman ve diğer olaylarda note serisi geri kalıyor.. Note 3 ile çektiğim fotolar ile 5s ile çektiğim fotolar Arasında dalğlar kadar fark var.. Ikisi arasındaki fark fotoları pc ye atınca ortaya çıkıyor.. Birde malzeme kalitesi var bence plastik bir tel etmez o paraya ayrıca teki aldıktan sonra telin fiyatı anında ölüyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Xiami 4 diye bir telefon var.çin menşeili ama çakma bir ürün degıl.androıdı icat edenler tasarlanmış bir telefon.tırkuyeye yıl sonunda geleceği soyleniyor.batarya gucu işl.sistemi ram olarak doyurucu bir urun.bir araştır bakalım genç.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.