You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cennet Ucuz Giden Yok..

Cennet Ucuz Giden Yok..

Forumcu
Cennet Ucuz Giden Yok..

İçki Para, Zina Para, Kumar Para.. Namaz kaç para ya.. Cennet Ucuz Giden Yok.. Cehennem Pahalı Giden Çok..
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Cennet Ucuz Giden Yok..
CübbeLi Ahmet mi demişti?

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
merhaba arkadalar,doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bir sorum var, süheyr kelimesinin anlamını bilen var mı?
sabahtan beri internette arıyorum ama bulamadım. Arapça bilmiyorum, dün gece rüyamda sadece bu kelimeyi gördüm, daha önce hiç duymadığım bir kelime, umarım aranızda bilen ya da duyan vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hoşgeldiniz ...ben bilmiyorum ama sorarız buralarda olursanız size ulaşır eger anlamını bulursak size iletiriz olur mu ?
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bir isimmiş müslümanların kullandıgı ama anlam olarak tam bende bulamadım...en azından güzel bir isim oldgunu biliyoruz...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cümlemizdengülücük kötü bişey değil rahat olun ...hatta sanırım iyi bir anlamı var eski insanların daha çok kullandıgı bir isim...anlamını da buluruz inşallah

ruyanızda hayr olsun

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.